OTOPARK MAFYASI- SON DURUM_son gelişme.. ve umuyorum final
Ahaliden özür diliyorum, ofis değişikliği yaptık son bir-iki haftadır o yüzden hiç bakamadım konuya..
Durumda bir değişiklik yok pek..
Savcılıktan iş çıkmayınca, bende iem.gov.tr üzerinden ayrı bir şikayette bulundum zira acım bir türlü dinmiyordu. Bir sürü zararım vardı, dahası evimin önünü kullanamıyordum..
Akşam eve geldim önüme çıktı bu yeni mafya bozuntusu patron;
- Baba sen ne yaptın?
-ben; ne yapmışım?
-Şikayet etmişsin, ben GOP ülkü ocakları 2. Başkanıyım, benim adım sezai , benim her yerde adımım var, şunları şunları şunları demişsin!
-Ben; (içimden hass.. dedim doğru diyo adam) ee nolmuş yani yapmadınmı, arabaya zarar vermedinizmi? bu nasıl erkeklik bu nasıl vatan perverlik, türk-islam ülküsün savunmak, olsa olsa siz hainlersiniz bu görüşü kendinize siper ediyorsunuz, demek sana geldi. Tamam öyle ise bu iş içişlerine kadar gider haberin olsun o seni koruyanda, fotokopiyi iletende işinden olacak ve sen her türlü karışıklığa hazır ol, bu akşam seni abdulkadir aksu arayacak erken uyuma !(göz korkutma)
- benim adamım çoktur imzalı dilekçen geldi
-Ben(ahan da yakaladım yalan söylüyor, ben internet üzerinden şikayette bulunmuştum) sezaicim yalan söylüyorsun adilik yapıyorsun devlet görevlilerine iftira atıyorsun.. yemezler..
-ne demek mekanı şikayet etmek, mekanıma geldiler aradılar,yara alırsın !!!!, esnafa rezil oldun!!!,
-Ben;Allahın izin vermediği birşey olmaz, beni tehdit ediyorsan bende seni tehdit ediyorum, şu andan itibaren bana , ailem, evime ve arabama birşey olsun tüm bitlisliler (bitlisyilim ama iki tane bitlisli tanımam bu istanbulda )senin peşine düşecek, ve bakmak üzere teslim aldığın arabalar ateşe verilecek..sokağa çıkamayacaksın... hepsine haber salıyorum. ...
----
Döndü arkasını gitti..Ve tüm ısrarlarıma rağmen neden bu zararı verdiğini söylemedi, delikanlılık taslayacağına arabaya zarar verme dedim sesini çıkarmadı..
yani bişey olacağı yoktu zaten .. o otoparktan ayrılmamın hıncını aldı aracımdan.. ama ben hesabı kapatmış değilim, sokağa çıkanca hepsi ayaklanıyorlar.ÇÜnki görüş sahalarının dışında bir sürü araba parkediyorlar..
Durum bundan ibarettir..
Meraka mahal yoktur.
Allah hepimizi kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın!!