Otopark Mafyasi- Yeni Gelişme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arsivci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gayretullaha dokunursa vay hallerine.... adi insanlar...

Ghostbuster' Alıntı:
Abicim aynaları taktırmadıysan kartaldan çıkmacıdan sordurayım fiyat alayım gerkirse aldırır kargoyla gonderirim tekrar gecmis olsun..

dün "adam serviste" yan sanayi türü ile değiştirdim ama soldakinden hiç memnun kalmadım.. sanıyorum bunları bi şekilde satıp orjinal taktıracam.. görüntü farkı çok büyük... soldan gelen araçlar insanın dibindeymiş hissi veriyor ..sola çıkamıyorsun korkundan..

krex' Alıntı:
Gayretullaha dokunursa vay hallerine.... adi insanlar...

Saygı duyduğum bir insan şöyle diyor;

Küfür (dinsizlik) devam eder ama zulüm devam etmez.
Allah kendisine karşı işlenen suçları engellemiyor, ama kullarına karşı yapılan zalimliklerin bu dünyada ilel ebed sürmesine asla izin vermiyor.

Bizim mevzumuz küçük, insanlar ne büyük dertler ne büyük zalimlerin elinde inliyorlar..

Bu halimizede şükür diyoruz.

Herkese geçmiş olsun dilekleri ve dualarıma amin dedikleri için teşekkür ediyorum..Allah cümlenizi korusun.

:confused:
arsivci' Alıntı:
Herkese geçmiş olsun dilekleri ve dualarıma amin dedikleri için teşekkür ediyorum..Allah cümlenizi korusun.
nedense tedirgin oldum ?? dostum uzun zamandır sesiniz çıkmıyor ; umarım herşey yolundadır :confused::confused::confused:

Bende merak icindeyim.Herhangi bi gelisme varmi.Haber bekliyoruz.

bence bi aksilik yoktur ama bende merak ettim dogrusu

ya boşver abi sen plakayı değiş arabanın süslerini faln çıkar başka şeyler koy değiştir yani içeriyi ve asla o adamlara arabaya binerken yakalanma yada en kısası başka bi araba al çok ciddiyim bu işlerin şakası olmaz geçmiş olsun bu arada

Söylenebilecek söz yok,arkasından ağlayanı olmayacak insan görünümlü bazı 2 ayaklıların bu yaptıklarına karşı yapılabilecek şeyler bazı girişimleri gerektiriyor.Madem karakoldan da destek yerine ilgisizlik görüyorsun,o zaman söylediklerine katılıyorum.İmkanın olsaydı,o evden taşınırdın,aradan zaman geçtikten sonra da otopark yerinde kalırdı ama,otoparkçıları taşımaya başlardın.Umarım anlatabilmişimdir düşüncemi.Allah sana sabır versin,yine de sabırlı insanmışsın vesselam.Ben olsaydım ya yoktular,ya da yoktum...Allah kimsenin başına böyle musibetleri getirmesin ne diyelim?

Geri