Otomatik yıkamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne kadar kötü bi olay yaa ALLAH kimseye vermesin yarabbim bencede bu makinalara yıkatmayalım arkadaşlarr yoksa araba temiz çıkacak derken ege bölgesi haritası gibi çıkabilir..

SERKAN_61' Alıntı:
ne kadar kötü bi olay yaa ALLAH kimseye vermesin yarabbim bencede bu makinalara yıkatmayalım arkadaşlarr yoksa araba temiz çıkacak derken ege bölgesi haritası gibi çıkabilir..

bol körfezli girintili çıkıntılı diyorsun yani :):alkis: :)

allah korusunnn

en iyisi zamanın varsa kendin yıkıycan hem zevkli oluyo hemdaha temiz

bende tavsiye etmiyorum çook öncelerde polo classic imle girdim tabi ozamanlar daha yeni çıkmıştı piyasaya bunlar bende bi hevesle girdim arabanın içindeyim bi çatırtı koptu heycanlandım yıkama bitince hızlıca arabadan indim yerler yosunlanmıştı bide güzel kaydım düştüm üstüm başım yosun olmuş ıslanmış birde arabanın kapı çıtası kopmuş(sol ön) yıkamacıda tırsıp kaçmış(tabi sorarsanız yaaa olurmu öyle şey durduk yerde kopar mı bunlar diye ben de derimki zaten önceden ucu biraz açılmıştı bally ile yapıştırmıştım) kısacası tavsiye etmiyom bugün çıtayı koparan yarın nereleri koparır kim bilir??

aman tanrım ya peki bunları nasıl çalıştırıyolar? hani ben burda sormasam belkide bedava olduğu için girecektim bende. bunlar düpedüz canavar herkezi uyarmamız gerekiyo sadece opelim.net kullanılıcarı yetmez. tahmin edemiyorum ya oraya girecem ve aynam yada antenim falan kopacak. yani cinnet geçiririm heralde. ya bitek bizmi böle arabalarımızı seviyoruz anlamıyorumki.

kurt.ibrahim' Alıntı:
Buda demektirki opelim net çiler girmiyor. :alkis:
buda demek oluyo ki opelim netçiler işten anlıyor..
:good:
çok sakıncalı ayna düşmanı cihazlar,hiç tavsiye etmem.

aynan anetinin falan kopablir tavsiye etmiyorum zaten cogunda bu aletden dogan madi zararlar kaşılanmaz deniyor

Boyay1 çizer. Boya koruma varsa ç1kar1r. Engüzeli süngerle y1kama

Geri