otomatik yanan far

follw me home modunu acmayı bılen var mı???

güncel

o özellik bizim araçlarda yok. Gece kumandadan basınca farlar maalesef yanmıyor.Ama arabadan inerken follow me home özelliği var.Gece indiğinizde anahtarı kontaktan çıkarın sürücü kapısını açın selektor koluna bir kere dokunun aracın farlar 30 saniye yanar sonra söner.

Kumandaya gelince bu özellik yok ama HLS modul diye bir modul var bu modulu alıp taktığında kumandadan da basınca gece aracın kısa farları yanar.Kısaca bu modulu alıp takman gerek 200 tl fiyatı var aynı zamanda hararet vs otomatik kilitleme özellikleri falan aktif edilebiliyor.

Öteki türlü far sensörünün çalışması gayet iyi karanlık tünel köprüaltı farları açar :)Bir bu özellik yok.

o özellik bizim araçlarda yok. Gece kumandadan basınca farlar maalesef yanmıyor.Ama arabadan inerken follow me home özelliği var.Gece indiğinizde anahtarı kontaktan çıkarın sürücü kapısını açın selektor koluna bir kere dokunun aracın farlar 30 saniye yanar sonra söner.

Kumandaya gelince bu özellik yok ama HLS modul diye bir modul var bu modulu alıp taktığında kumandadan da basınca gece aracın kısa farları yanar.Kısaca bu modulu alıp takman gerek 200 tl fiyatı var aynı zamanda hararet vs otomatik kilitleme özellikleri falan aktif edilebiliyor.

Öteki türlü far sensörünün çalışması gayet iyi karanlık tünel köprüaltı farları açar :)Bir bu özellik yok.

tesekkur ederım bugun ugrastım yapamadım demekkı yokmus ama soledıgın ozellık oluyor evet

Walla arkadaslar ben bu özelligi kullaniyorum. Ama kendim taktim benim Zafira ya.Kumandadan kapilari actigim zaman aracin, ön park ve sis lambalari, arka park ve plaka lambalari yaniyor ayarladigim süre icindede sönüyor. Bu modül 2 cesid. 1. Hava karanlik yada gündüz calisani (bu bendeki), 2. Sadece karanlikta calisani.(isik Sensörü var onu aracin icerden cama yakin bi yere koyabilirsin).

Sana kaca maloldu diye sorarsaniz yanlis hatirlamiyorsam 15€ falandi.(Iscilik haric cünkü ben taktim).

HLS modül kullanıyorum ve aradığınız özelliği barındırıyor. Hatta sizin aracınızda far sensörü olduğu için HLS programlarken Far sensörlü araç olduğunu belirtirseniz aracınızının istediğiniz gibi olur.

Aracın Arka kısımı

Geri vites lambası + Plaka lambası
Park lambası + Plaka lambası
Geri vites lambası + Park lambası + Plaka lambası
Park lambası (sis hariç) + Plaka lambası (Station Wagon için)
Sinyal lambası + Plaka lambası
Aracın Ön kısmı

Kısa far + Park lambası
Kısa far + Park lambası + Çamurluk sinyali
Sis farı + Park lambası
Sis farı + Park lambası + Çamurluk sinyali
Park lambası
Kısa far + Sis farı + Park lambası + Çamurluk sinyali
Sinyal lambası
Uzun Far + Park lambası + Sis farı + Çamurluk sinyali

Bunları programlamakta çok basit. zamanıda 10 20 30 -- 60sn gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Geri