Otomatik Vitesle Lastik cevirme!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aman uzak dursun benden.

Ne arabama kıyarım nede lastiklerime?

Valla kolay kazanmıyorum onların parasını :)

patinajdan mı bahsediyoruz :)

evet patinaj olsa gerek. de bu arada otomatik de ne kadar zararlı ise manuel de de aynı zarardadır. kimse üzülmesin demek hepimizde para çok. gerçi bende TC var ama :D

Arkadaslar beni yanlis anladiniz, benim soylemek istedigim sey, aranizda otomatik vites ile patinaj yapan varmi diye. Cunku benimle iddaya girenler vardi hayir olmaz yapamazsin falandi filandi diye. Yoksa zararlari hakkinda ben de sizin kadar bilgiliyim.Nede olsa herkes otomatik vitesli araba kullanmamistir.

asla arabama kıyamam.otomatik vitesi zaten hassas kullanmak lazım.lastiklere yazık arabaya yazık.çok yazık.ne düz viteste nede otomatik.hiçbir şekilde patinaj yapmaya çalışmamışımdır.ha kendi kendine çektimi az da olsa.onuda çekmedim şu ana kadar.tek huyum var. oda karlı havada alışveriş merkezi otoparkına gidip boyuna sıfır çizmek,yanlamak.karda zararı yok:)

geçen sene ben öle bi hata yaptım sanzumanı aldım kucağımaa 3 ay binemedim arabama sonra aklım basıma geldi şimdi sadece karda yapıyorum zararı yok zaten...Otamatik vitesle yaparken çok zararlı direk beyne zarar weriyo we arabanın geri kaçmasını sağlıyoo..:(:(

Yani Ben Kamyonetle Çekiyorum, Marifetmi Şimdi Bu, Hatta Kamyonetle Yanladım:D:D:D Nolmış:D:D::D

ARANIZDA VARMI KAMYONETLE YANLAYABİLEN:d:d:d:d:d:d

arkadaşım opel otomatiklerde vitesin üstünde s (spor kullanım) diye bi tuş var bas ondansonra gaza asıl tabiik pati çekiyor ama kitlersen en az 2500ytl gibi bi masraf çıkarırsın başımıza daha önce geldi dikkatini çekerim :D:D:D:D

kamyonet dersen işyerinde kullandığımız bi dodge var as250 :D tek kabin hemde o biçim yanlıyo :D:D:D hele bide yerler yaşsa offfffffffff

Geri