14 Eyl 2013 #21 Azazel_Blackflame Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 bende anlam veremedim,yol eğimsizdi hani iniş olsa daha iyi anlarım ama bakacaz artık deneyerek bulacaz en iyi değerleri...
bende anlam veremedim,yol eğimsizdi hani iniş olsa daha iyi anlarım ama bakacaz artık deneyerek bulacaz en iyi değerleri...
11 Eki 2013 #22 S sbabac Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2013 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Tamamen sürüş tekniği ile ilgili... 2011 Astra Easytronic 1.3 CDTI araç sahibi oldum. Aracı aldığım gün ortalama yakıt tüketimi 6,1'di. Ancak menüde gezinirken yanlışlıkla bu değerleri sıfırladım. :maden: Aslında bir bakıma da iyi oldu. Kendi kullanımımı görebilmemi sağladı. 2 gün şehir içinde yaklaşık 200 km kullanımın sonunda, 4,9/100km göstermeye başladı. :rakir: kendimi oha demekten geri alamadım :sulanma: Büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda artacaktır ancak kullanış şeklimin tavsiye edilen bir çok kullanım şekline uyduğunu farkettim. Gaz pedalına nasıl davrandığınız ve trafikteki sürüş karakteriniz yakıt tüketimi açısından çok önemli.
Tamamen sürüş tekniği ile ilgili... 2011 Astra Easytronic 1.3 CDTI araç sahibi oldum. Aracı aldığım gün ortalama yakıt tüketimi 6,1'di. Ancak menüde gezinirken yanlışlıkla bu değerleri sıfırladım. :maden: Aslında bir bakıma da iyi oldu. Kendi kullanımımı görebilmemi sağladı. 2 gün şehir içinde yaklaşık 200 km kullanımın sonunda, 4,9/100km göstermeye başladı. :rakir: kendimi oha demekten geri alamadım :sulanma: Büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda artacaktır ancak kullanış şeklimin tavsiye edilen bir çok kullanım şekline uyduğunu farkettim. Gaz pedalına nasıl davrandığınız ve trafikteki sürüş karakteriniz yakıt tüketimi açısından çok önemli.
1 Kas 2013 #23 4 44kartal Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 202 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 benim arabamda(honda crv-2007) d3 vitesi var, yokuşta zorlanılan durumlarda kullanılmasını önermişlerdi sürekli bu viteste kullanmak tüketimi arttırır mı
benim arabamda(honda crv-2007) d3 vitesi var, yokuşta zorlanılan durumlarda kullanılmasını önermişlerdi sürekli bu viteste kullanmak tüketimi arttırır mı