Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaww otomatik araba mı olurmuş. Türk erkeği manuel kullanır. Kontrolün bende olduğunu hissetmeliyim. Ayrıca otomatikçiler siz hiç 2 den beşe geçebiliyor musunuz? Yaaaa!

:) Biz İtalyan erkeğiyiz, otomatik kullanırız...:)

abiler benim arabayı atikerledik bakalım ne olur kaç para yakarız simdilik hiç sıkıntı yok arıza lambası falan yanmadı polat abi var mıdır tavsiyelerin senin montaj önemlidir lafını dikkate aldım adamlara anlattım biseler enjektörleri manifolta oldukça yakın koyduk ecotec yazan kapağın torpidoya yakın yerinde alt tarafta kaldı elektriği de bobunden aldırmasın boboinim yanmasın diye simdilik çok iyi yakıtı ölçüyorum
Hayırlı olsun, bende düşünüyorum lpg ama sadece düşünebilyorum şu ara :)
Yakıt ölçümlerini yazarsan zamanla bizde görür hevesleniriz :)
Gidipte manul alırsan bu tacizler sana yol, su, elektrik olarak geri döner.. Demedi deme İbrahim.. pardon Burak :)
Yaww otomatik araba mı olurmuş. Türk erkeği manuel kullanır. Kontrolün bende olduğunu hissetmeliyim. Ayrıca otomatikçiler siz hiç 2 den beşe geçebiliyor musunuz? Yaaaa!
Abi bizde 5 yok yaw :D O değilde abi benim gariban c300'e aux yapsak senin elin çok yatınmış duyduğuma göre :)
Kablolu kaset alacaktım ama kasetleri boğuk boğuk çalıyor teyp.

Valla Dinçercim ben o işleri Murat ve Cengiz'e havale ediyorum. Cengize bir soralım istersen maliyet de baya düşük.

Lokasyon sıkıntısı var abi, elimden gelmiyor :)
Nasıl olsa benzin pahalı lpg taktırana kadar acelesi yok :D

abiler benim arabayı atikerledik bakalım ne olur kaç para yakarız simdilik hiç sıkıntı yok arıza lambası falan yanmadı polat abi var mıdır tavsiyelerin senin montaj önemlidir lafını dikkate aldım adamlara anlattım biseler enjektörleri manifolta oldukça yakın koyduk ecotec yazan kapağın torpidoya yakın yerinde alt tarafta kaldı elektriği de bobunden aldırmasın boboinim yanmasın diye simdilik çok iyi yakıtı ölçüyorum

hayırlı uğurlu olsun pişman olmuyacaksın, hatta daha önce neden taktırmadım dersin.
artık keyfini sür. işçilik iyi oldu ise bence hiç sıkıntı yaşamassın. sadece senede bir bakım yaptırırsın yeter.

Otomatik Vites Sevipte Düz Vites'ten Vazgeçmeyip Gidip Alanlar :)

sende aramıza hoşgeldin.
üzülme bizim dernek başkanıda aynı. otomatik satıp piyasa şartlarından manuel aldı. ama biz onu hep başkan bildik. gerçi yılda 1 uğrar ama...

dimi başkan.

ben R den D ye takıyom onlar yapabilirmi?

bu arada forumda en uzun konu hangisi ve kaç sayfa bilen varmı

58 e geçiyoz yakında.

geç taktırdığına çok pişman olursun ona göre, demedi deme.
Haklısın abi, 98'den beri iyi kötü kullanıyorum Lpg'li ama bu defa kısa ve orta vadedeki bütçede ona yer ayıramadık :)
bu arada forumda en uzun konu hangisi ve kaç sayfa bilen varmı

58 e geçiyoz yakında.
Combo garaj ile AstraH garaj olabilir

Şimdi baktım astra garaj ile "üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin" arasında gibi görünüyor. mesaj sayıları 12000'in üzerinde

Geri