Yaww otomatik araba mı olurmuş. Türk erkeği manuel kullanır. Kontrolün bende olduğunu hissetmeliyim. Ayrıca otomatikçiler siz hiç 2 den beşe geçebiliyor musunuz? Yaaaa!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaww otomatik araba mı olurmuş. Türk erkeği manuel kullanır. Kontrolün bende olduğunu hissetmeliyim. Ayrıca otomatikçiler siz hiç 2 den beşe geçebiliyor musunuz? Yaaaa!
Hayırlı olsun, bende düşünüyorum lpg ama sadece düşünebilyorum şu araabiler benim arabayı atikerledik bakalım ne olur kaç para yakarız simdilik hiç sıkıntı yok arıza lambası falan yanmadı polat abi var mıdır tavsiyelerin senin montaj önemlidir lafını dikkate aldım adamlara anlattım biseler enjektörleri manifolta oldukça yakın koyduk ecotec yazan kapağın torpidoya yakın yerinde alt tarafta kaldı elektriği de bobunden aldırmasın boboinim yanmasın diye simdilik çok iyi yakıtı ölçüyorum
Gidipte manul alırsan bu tacizler sana yol, su, elektrik olarak geri döner.. Demedi deme İbrahim.. pardon Burak
Abi bizde 5 yok yawYaww otomatik araba mı olurmuş. Türk erkeği manuel kullanır. Kontrolün bende olduğunu hissetmeliyim. Ayrıca otomatikçiler siz hiç 2 den beşe geçebiliyor musunuz? Yaaaa!
abiler benim arabayı atikerledik bakalım ne olur kaç para yakarız simdilik hiç sıkıntı yok arıza lambası falan yanmadı polat abi var mıdır tavsiyelerin senin montaj önemlidir lafını dikkate aldım adamlara anlattım biseler enjektörleri manifolta oldukça yakın koyduk ecotec yazan kapağın torpidoya yakın yerinde alt tarafta kaldı elektriği de bobunden aldırmasın boboinim yanmasın diye simdilik çok iyi yakıtı ölçüyorum
Otomatik Vites Sevipte Düz Vites'ten Vazgeçmeyip Gidip Alanlar![]()
Lokasyon sıkıntısı var abi, elimden gelmiyor
Nasıl olsa benzin pahalı lpg taktırana kadar acelesi yok![]()
Haklısın abi, 98'den beri iyi kötü kullanıyorum Lpg'li ama bu defa kısa ve orta vadedeki bütçede ona yer ayıramadıkgeç taktırdığına çok pişman olursun ona göre, demedi deme.
Combo garaj ile AstraH garaj olabilirbu arada forumda en uzun konu hangisi ve kaç sayfa bilen varmı
58 e geçiyoz yakında.