Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bahadır işin şaka boyutu olduğu için şu ana kadar herşey normal, ama geçen yeni bir arkadaş beni çok sinirlendirdi, onun gibi olursa forumu bile bırakabilirim.

aman abi sakın haaa... pireye kızıp yorgan yakılır mı?

yaşasın düz vites yaşasın özgürlük... slogan bile atıyoruz yavvv. boş bırakmışlar burayı... şaka bir yana bence her iki konuda maksadını aşıyor. paylaşım yapılmıyor ama geyik yapılıyor. konular eğlence bölümüne alınsa bari...

yaşasın düz vites yaşasın özgürlük... slogan bile atıyoruz yavvv. boş bırakmışlar burayı... şaka bir yana bence her iki konuda maksadını aşıyor. paylaşım yapılmıyor ama geyik yapılıyor. konular eğlence bölümüne alınsa bari...

yaz zaten sizin grup gırgırına açıldı, şakalaşmamak olmaz. adı bile inadına.

bu senin yiğit

turk-kahvesi-2.jpg

Oh oh. Kahvaltının üzerine iyi gider şimdi abi sağol :)

Bu arada kahvelerdemi otomatik makinadan yahu. Herşeyi otomatiğe döktünüz biraz bileğiniz çalışsın :D

yaz zaten sizin grup gırgırına açıldı, şakalaşmamak olmaz. adı bile inadına.
+1. Başka da bir şey değil.

Otomatiği çekemeyen, tadına varamadan, önyargı yapan milletim.

Düşünsene Polat. Trafikteki bütün arabalar otomatik. Ne kadar güzel olurdu değil mi? Dolmuşlarına, servis minibüslerine, taksilerine, her şeyine kadar.:) Eminim çok seri ve sessiz bir trafiğimiz olurdu. Otomatik demek, medeniyet demek.:rolleyes:

+1. Başka da bir şey değil.

Otomatiği çekemeyen, tadına varamadan, önyargı yapan milletim.

Düşünsene Polat. Trafikteki bütün arabalar otomatik. Ne kadar güzel olurdu değil mi? Dolmuşlarına, servis minibüslerine, taksilerine, her şeyine kadar.:) Eminim çok seri ve sessiz bir trafiğimiz olurdu. Otomatik demek, medeniyet demek.:rolleyes:

burak süperdi bu valla. son cümleye tüm benliğimle katılıyorum.

iki başlık alt alta gelmiş:D bişeyler yazıcamda çekiniyorum.

Burak insallah seninde bir otomatigin olur.:D

Geri