Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar merhabalar 95 vectram var çok güzel kullanımı ama 90. 100 arası gaza basarken sorun yok ama gaz pedalından ayagımı hafif çekersem lıkırtı hissediyorum acaba şanzumandanmı sizce teşekkürler

belli olmaz ama akis başlarından başlayın kontrol ettirmeye. ön düzende aynı sese yol açabilir. iyi bir usta tam teşhisi yapacaktır.

Polat, bu arada bir tacizde ben yaptım. Nasıl olmuş ? :)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=43375&page=3

süper olmuş, bende peşine yazdım bişiler.

burak yazdıklarına hak veriyorum inan dediklerinde fazla yok eksik var ama orada hayat burda görünen gibi değil.zamanında gidipde düzenini kuranlar almış yürümüş. ama şimdi gitsen inan yapamassın. en avantajlı görünen ingiltere bile artık avantajsız durumda.
evet çok kazanıyorlar ama giderleride çok. forumda bazı arkadaşları görüyorsundur tamir ücretlerinin yüksekliğinden bahsediyorlar hatta kendileri yapmaya çalışıyorlar.

ama benim ahtım var, hanımında haberi var bundan. bir gün USA ya gidersem geri dönmem. orda bir hurdalıkda karın tokluğuna çalışırım. ama çalıştığım markalar bi sürü yere gönderdi bi usa ya göndermediler.

Taciz etmekten mutluluk duyuyorsun sanırım

herkese selamlar bende corsa mı sattıktan sonra çok yakında 2004-2005 model bi A3 alıcam ama triptonik olucak mecburen:D triptonic kullananlarıda alıyo musunuz aranıza:)

herkese selamlar bende corsa mı sattıktan sonra çok yakında 2004-2005 model bi A3 alıcam ama triptonik olucak mecburen:D triptonic kullananlarıda alıyo musunuz aranıza:)

tolga biz herkesi alıyoruz, seven sevmeyen - düz otomatik farketmez.

gel her ne olursan gene gel, ne vitesin olursa olsun gene gel.

Geri