Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
el-dernek ül-automatik getreibe

selamün aleyküm abiler epeydir uğrayamadım iyisiniz inşallah

Haziran ayında şanzıman yağını değiştirdim. Aslında ihtiyaç da yoktu ama işi garantiye alayım dedim. 40 tl felan tutmuştu tam hatırlamıyorum şu anda
Kaliteli şanzuman yağları pahalı diye duymuştum. Ben değiştirirken litresi 40 TL civarı gibi bi laf vardı. Ben öyle hatırlıyorum. Bir kezde ben değiştirdim. Sanırım kitapçıkta 110.000km'de değişmeli yazıyordu.

selamlar.geçmiş bayramızı kutlarım.polatcım işler nasıl.yurt dışındaydım yeni geldim.lazım olan arkadaşlar varsa elimde avrupa 5 adet simit teker istetme var.15 jant 5 bijon ve 14 jant 4 bijon.simit lpğ tankı olan arkadaşlar için ideal.bilğinize

nolsun be koray koşturmaca devam. pek tad yok desemde yeridir. ama yaşıyoz işte. nasıl geçti yurtdışı, kimbilir ne anılar vardır sende.

arkadaşlar bakıyorumda sitede nerdeyse 4-5 saatim geçiyor, yavaşdan bırakıcam yazmaları. sadece her akşam buraya giricem ve 1-2 özel sayfama o kadar. olurda canım sıkılırsa dolanırım. zaten bakıyorumda buranında yıldızı sönüyor.

burdayız polat abi darlanma

burdayız diyen senden başka kimse yok abdulkadir. ama hak veriyorum. girdinmi çıkamıyorsun.

Geri