Allah aşkına 1.6 Laguna ile kaç kere kalkış yaptınbende lagunayı sevmiyorum
hele 1.6 eşşek gibi maşallah kalkmak nedir bilmiyor
ohh miss doblo 1.9 jtd vip kralı gelsin![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah aşkına 1.6 Laguna ile kaç kere kalkış yaptınbende lagunayı sevmiyorum
hele 1.6 eşşek gibi maşallah kalkmak nedir bilmiyor
ohh miss doblo 1.9 jtd vip kralı gelsin![]()
sende üzerime üzerime geldin ama1.9 JTD ile ne alakam olur ben öyle birşeymi dedim?Sen çıkardın kalkış lafını.
Evet araba ilk kasa Laguna efsanemi oluyor bilmem. Ama ilk kasanın makyajlısı. Doblo konusuna gelince, JTD mi ne, o olunca araba uçuyor olabilir. Turbosuz Doblo'yu kullandım. Arabanın performans kötü evet aynı zamanda ne yol tutuş var, ne konfor var, ne rahatlık. Vites kamyon vitesi gibi. Geçirmek için güç sarfedeceğiz. JTD olsun olmasın Doblo benim gözümde dediğin gibi 5 para etmez. İsterse gaza dokunduğunda fırlasın. Doblo her zaman Doblo. Ben bunu demek istiyorum. Performansı kastetmedim ben genel olarak. Arabanın kendisini kastettim.sende üzerime üzerime geldin ama
kullanmışsın turbosuz dobloyu doblo beş para etmez diyosun..
elbet bir gün nasip olur sana kullanmak o zaman aradaki farkı anlarsın..
benim aracımla senin aracın eğer 1.6 efsane kasa laguna ise 0-100 hızlanmaları aynıdır..
şaşırtıcı değil mi??
Kendi aracımla ilgili hiç birşey söylemedimzaten sizin araclarınız mükemmeldir,altı üstü 97 vectrası var,eşşeğe altın semer vursan yıne eşşek imiş..senin aracının semere ihtiyacı yok piyasası belli zaten..boşuna semer vurup aracını vip yapma![]()