Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen 1.9 jtd ile ne zaman kalkış yaptın?:)

1.9 JTD ile ne alakam olur ben öyle birşeymi dedim?:) Sen çıkardın kalkış lafını.

Hem burası otomatik vites konusu burda kalkış konuşulmaz. Burada arabalar kendiliğinden kalkar :)

1.9 JTD ile ne alakam olur ben öyle birşeymi dedim?:) Sen çıkardın kalkış lafını.
sende üzerime üzerime geldin ama:D
kullanmışsın turbosuz dobloyu doblo beş para etmez diyosun..
elbet bir gün nasip olur sana kullanmak o zaman aradaki farkı anlarsın..
benim aracımla senin aracın eğer 1.6 efsane kasa laguna ise 0-100 hızlanmaları aynıdır..
şaşırtıcı değil mi??

sende üzerime üzerime geldin ama:D
kullanmışsın turbosuz dobloyu doblo beş para etmez diyosun..
elbet bir gün nasip olur sana kullanmak o zaman aradaki farkı anlarsın..
benim aracımla senin aracın eğer 1.6 efsane kasa laguna ise 0-100 hızlanmaları aynıdır..
şaşırtıcı değil mi??
Evet araba ilk kasa Laguna efsanemi oluyor bilmem. Ama ilk kasanın makyajlısı. Doblo konusuna gelince, JTD mi ne, o olunca araba uçuyor olabilir. Turbosuz Doblo'yu kullandım. Arabanın performans kötü evet aynı zamanda ne yol tutuş var, ne konfor var, ne rahatlık. Vites kamyon vitesi gibi. Geçirmek için güç sarfedeceğiz. JTD olsun olmasın Doblo benim gözümde dediğin gibi 5 para etmez. İsterse gaza dokunduğunda fırlasın. Doblo her zaman Doblo. Ben bunu demek istiyorum. Performansı kastetmedim ben genel olarak. Arabanın kendisini kastettim.

hmm anladım,ben konfora pek önem vermiyorum açıkçası..
benim için performans önemlidir..
sen rahatına düşkün ben hıza..
ama şunu bil ışıklarda 1.9 jtd gelir plakasını el sallaya sallaya gösterirse hiç şaşırma:)işte o zaman ne konfor kalır ne rahatlık:)
herkes yerini bilsin bence,ben hiçbir zaman sizin arabalarınız hakkınızda kötü konuştum mu?agzından bal damlıyor dediğin arkadaşa daha önce olumsuz birşey söyledim mi?hayır..ama dobloyu kötüleyince bende kötüledim..
herkez,kendi imkanına kendi ihtiyacına göre araba alır.
yoksa bizde biliriz 11 milyar verip gidip 2.0 97 vectra almayı,11 milyar verip laguna 1.6 almayı,sonra da dobloya eşşek gibi araba demeyi..
zaten sizin araclarınız mükemmeldir,altı üstü 97 vectrası var,eşşeğe altın semer vursan yıne eşşek imiş..senin aracının semere ihtiyacı yok piyasası belli zaten..boşuna semer vurup aracını vip yapma:)
herkesin aracı kendine özel ve güzeldir..
ben bilmiyormuyum aracımda fren yok,virajlarda sınıfında en çok savuranı.biliyorum sizde biliyorsunuz.babalar gibi caddy varken dobloyu kim ne yapsın?ama araç şirket aracı olunca olmuyor işte..
neyse forever otomatik diyelim kapansın konu:D

zaten sizin araclarınız mükemmeldir,altı üstü 97 vectrası var,eşşeğe altın semer vursan yıne eşşek imiş..senin aracının semere ihtiyacı yok piyasası belli zaten..boşuna semer vurup aracını vip yapma:)
Kendi aracımla ilgili hiç birşey söylemedim:D

Ama Caddy,Doblo ve Combo da dahil bu araçlara araba diyenlere şaşıyorum:D Yahu onlar kamyonet. Üretilme amaçları ticari... Onda zaten ne normal bi sedanın konforu olur ne de rahatlığı... Evet herkes yerini bilsin, Sedan sedandır, kamyonette kamyonet... Caddy ile Golf'un arasında bile bariz malzeme kalitesi varken... Diğerlerini hiç saymıyorum bile...

Bu arada eşek fiyatıyla eşek olmuyo, eşek, eşek olduğu için eşek...

en güzeli astra h :D:D

Furkan, yazı yazmış olmak için çok farklı konulara değinmişsin ve farkında olmadan ağır konuşmuşsun. İnsanlar kendi bütçelerince araba alabiliyorlar. Ne demek yani: "11 milyar verip Vectra almayı bizde biliriz."lafı? Gerçekten ayıp. Buraya satırlarca yazı yazıpta kafa yormaya bile değmez. Mustafa'nın son mesajındaki sözüne katılıyorum ve bence de konu kapansın artık diyorum. Eşek, eşek olduğu için eşek. 1.9 JTD lütfen birgün gelsin ışıklarda yanımdan hızlı geçsin bende kafayı yiyim. Sonra Laguna'yı satıyım "Doblo" alayım.

Son düzenleme:
Geri