Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak koyma omega resimleri yaa. bitiyom zaten yeni kasaya.

TRABZON SAYFAMIZ BAŞTA BARIŞ VE ABDÜLKADİR OLMAK ÜZERE TÜM TRABZONLULARA İTHAF OLSUN.

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin! çokda güzel bir cümle olmuş. benim gibi 10 senelik evli olunca elini otomatikde olsa vitesden kaldırmıyorsun.

Bu mesaj aile faciasına dönmesinde...Belki manuelciler yengeye ihbar ederler...İnadına yapıyorlar ya... :D :D Pis muhbirler... :D

Bu mesaj aile faciasına dönmesinde...Belki manuelciler yengeye ihbar ederler...İnadına yapıyorlar ya... :D :D Pis muhbirler... :D

yav etsinler, 10 seneden sonra bunlar normal halimiz oluyor. o yüzden korkum yok. ama aranızda arabasıyla benim hanımı öldürecek gönüllü varsa 95 opel omega caravan hediye!

ben zaten açılım konusunda da, irticai faaliyetler konusunda da onlardan şüpheleniyorum. bu grip işide onların başının altından çıkmıştır kesin.

Son düzenleme:
Hoş bulduk teşekkür ederim.Yanlız abi senin cümle benimkindende güzel olmuş :D:D

sen şimdiden böyle yazıyorsun. 10.senende benden iyi yazarsın unutma bunu. şaka bi yana onlar bizim herşeyimiz ama bazende sıkıyolar yav.

bu güzide sayfada bi yazımız olsun polat abi tesekkürler

otomatik vites sevenlerde mi var :??????

diyip keske bend eotomatik alsaydim.. duz vites iskence oluo bazen trafikde... :(

otomatik vites sevenlerde mi var :??????

diyip keske bend eotomatik alsaydim.. duz vites iskence oluo bazen trafikde... :(

aha bi manuelci yakaladık diye seviniyodumki, sevenimiz çıktı. hoşgeldin ceyhun. napalım dışarda yapamıyoruz bari burda manuelcilere sataşalım dedik. manuelci bulamayınca aramızdan birini manuelci seçiyoruz.

geçen teyze oğlu ayağını incitmiş, 2 gün servisini ben çektim. 1-3-5 yapıyorum. otomatiğe en yakın hali buydu. filmlerde ve dizilerde kamyonların otobüslerin otomatik olduğunu görünce çok imreniyorum. düşünsenize USA da otomatik oranı %99 civarında.

Geri