Otomatik Vites D Konumunda Dik Rampada kaçırır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaRgUrE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok şükür cm kaçırmıyor geriye bugün yine denedim üsküdardan bağlarbaşına gelirken :D

Hill holder özelliği olmayanlar kaçırırlar, ancak manuel araçlar gibi çok hızlı bir kaçırma olmaz. hill holder olanlar asla kaçırmaz, bizim ofisde c200 kompresör var, reşit galip-filistin kavşağındaki ışıklarda frene bile basmadan duruyorum. hatta öne gidiyor bırak geri kaçmayı:D

Opel eğitim notlarında 60000 km yazıyor. Ben yeni değiştirdim 75 tl tuttu. Birde sıcak ölçümde max çizgisinin üstünde olmasında fayda varmış, hiç bir sorun çıkarmaz fazlasını atarmış. Opellerde filtre değişimi için şanzımanın inmesi gerekiyor (bende 2001 vectra cdx var). O sebeple oldukça masraflı olacağını düşünüyorum. Bu sebeple iki kere yağ değişimi öneriyorlar.

Hill holder özelliği olmayanlar kaçırırlar, ancak manuel araçlar gibi çok hızlı bir kaçırma olmaz. hill holder olanlar asla kaçırmaz, bizim ofisde c200 kompresör var, reşit galip-filistin kavşağındaki ışıklarda frene bile basmadan duruyorum. hatta öne gidiyor bırak geri kaçmayı:D

o arabada kaçırmasın zaten :D

Bendede 97 gls var kitapçığında p konumunda 20derece ve 80 derecede ölçüm yapıla bileceği yazıyor.Çubukta 2 seviye olduğu belirtiliyor

1,6 vectram otomatik sorun yok gayet normal kaçırma falan da öle çok şiddetli değil ama sorun gaza basınca araba geç topluyo gibi. hani viteslilerde baskı balata var değişince araba toparlar kendini ya bu otomatiklerde şanzımanı komple indirmeden revizyon yapılıyomu acaba?

d veya r milim kaçırma yok

Geri