Otomatik Şanzıman ?

Mrdeath35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1993 Model vectra A 2.0i otomatik şanzımanlı bir araç sahibiyim benim size sormak istediğim otomatik şanzımanın yağ değişim kilometresi kimi 40.000 kimi 60.000 diyor bende her servise götürdüğümde aracımı şanzıman yağını benim kontrol ettiğim gibi bakım daha idare eder diyorlar bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

çağrı kardeşim, benim J9 minibüsün bile şanzuman yağı değişimi 50.000 de yapılıyor. Otomatik şanzumanlı bir aracın bence daha kısa olması lazım. Bence siz 40.000 i geçirmeyin, çünkü otomatik şanzuman arızası çok pahalıya patlar.

b kasa için servis klavuzunda 105.000km yazıyor. yani öle sık sık değiştirilmiyo. ben 120.000km de değiştirdim...

valla ben bugün değiştirdim en az 30 bin dediler bana 30 binden önce değiştirmicem ama fazlada geçirmem en fazla 35 binde tekrar değiştiririm.

aslında triger setiyle birlikte değiştirmek en mantıklısı; çok fazla masraf biner denilirse de araya 10bin km konulabilir.. vw lerde 60bin deniyor..

b kasa için servis klavuzunda 105.000km yazıyor. yani öle sık sık değiştirilmiyo. ben 120.000km de değiştirdim...

bende ortalama 100.000 km de değiştiriliyor diye biliyorum.ama otomatik bu şansa bırakılmaz:(

Geri