Otomatik Şanzıman Sorunu

rbugdayci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Ve daha 2 günlük opel sahibiyim. Aracım 1997 Opel Vectra 2.5 V6 CDX - Araçta aldığımda bir sorun vardı. şimdi bu problemi düzelttireceğiz ve masrafını paylaşacaz eski sahibi ile ama nerde yaptıracam sorun ne anlamadık .. bulunduğum Yer Karaman ve burada bu araçtan anlayan pek yok. aracın problemi vites ortalama 40-50 km hızla giderken birden kendiliğinden boşa düşüyor ve geri kavrıyor ve tekrar boşa düşüyor ve tekrar kavrıyor bu bu şekilde devam edip gidiyor. aracı kar/buzda kullanım moduna aldığımda sorun ortadan kalkıyor ama tabi bu seferde aracın hızlanması aşırı şekilde düşüyor. ve tabi yakıt sarfiyatı da her iki modtada çok yüksek seviyelerde şu anda. buradan başkalarından da iyi referans aldığımız bir usta bu surunu %50 ihtimalle çözerim vitesi beyninde problem var mekanik bir sorun değil bu dedi. beyni temizlersek %50 düzelir yada en azından açınca sorunun ne olduğunu tam görüp size söyleyebirim dedi .. ama şimdi ben bu araca yeniyim ustaya verip vermemekte de kararsız kaldım. en yakın il konyada servis var orayı da aradım biz o modelin şanzımanına bakmıyoruz dedi ankaraya gönderirirz seni dedi .. size sorum ? sizce bu sorun gerçekten beyin arızası olabilirmi ? yoksa mekanik midir.? ankaraya götürmek te aşırı derecede problem olacağı için muhtemelen bu ustaya vereceğim aracı ama belki siz arızayı tahmin edebilirseniz usta haklı olabilirmi onu anlarım ve biraz daha güvenim gelir belki ...

şanzuman yağını kontrol edin veya önce değiştirin

şanjuman yağını değiştirmedi ama eksikmiş biraz ilave etti sanırım komple değiştirsek işe yarama ihtimali varmı ?

hocam git Konya da çok kaliteli Opel özel servisleri vcar, şanzıman dahil herşeyi yaparlar.

Özelden bana ulaşırsan sana özel opel servisi isimleri verebilirim , emin ol sağlam servislerdir ve sorununu çözerler.

Geri