Otomatik kapı kitleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuSpect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SuSpect

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli Arkadaşlar,

2005 model 1.6 16vtwinport cosmo opel astram var.
Bu araçta, otomatik kapı kitleme seçeneği varmı acaba? Kitapçığında böyle birşey bulamadım.

İstiyorumki, 20km üzerine çıkınca kapılar otomatik kitlensin.

Bununla beraber emniyet kemeri takmayınca sesli uyarı ver seçeneğide varmı acaba?

Bu tarz özellikler var ise, neresinden, nasıl seçebilirim?

Yok arkadaşım astra g lerde yok ama küçük bir elektronik denreyle yapılabiliyor

Buarada Benım aracım astra H

Muhtemelen vardır diye düşünüyorum, okadar özellik koyan adam bunuda koymuştur herhalde.

iyi bir elektrikçi halleder.
örneğin bendeki kapı kilit sistemi frene bağlı.örneğin frene basınca otomatik kilitliyor kapılar kendini.daha doğrusu fren lambasına giden kabloya bağlı.frene basınca lambaya elektrik gittiğinde kapı sistemine de gidiyor ve kapıları kilitliyor.

Bak arkadaşım benim arabamda 2007 Astra g Cruise control yok ama sinyal kolunun orada soketi var yağmur sensörü ve kararan ayna yok amam iç aydınlatma camının iç kısmımda (çıkardığında)bir soket var yağmur sensörü ve kararan ayna içinmiş o sizin dediğinizde bir röleyle yapılan km saatine bağlı araç kalktıktan belli bir süre sonra rölenin zamanı dolup kilitleri kapatan bir sistem adam onuda koymamıştır işte yda vardır sizinki ya arızalanmıştır yada aktif edilmemiştir

Ondan daha güzel yollar var mesela sellektör yapıncamesela 2 vitese geçince ama sizinkidfe mantıklı bizim araçlar nasıl olsa ilk çalıştırdığın zaman chek etmek istiyor onuda frene basarak yapıyorsun ama anlamadığım taraf nasıl açabilirsin

motor stop edilince açılıyor kapı kilitleri. ya da motoru stop etmeden biri inerken tutup kolu çekiyorsun tümü açılıyor kapıların.

internette gecen buldugum "hls modül" astra h larda kapi kilitme ve fazlasini yapiyor.
google dan aratirsan bulursun

Buğra benim araçta senin ki ile aynı. Otomatik kapı kilitleme yok ama emniyet kemeri takmayınca sesli uyarı var. Cihaza bağlatıp bu özelliği açabilirsin.

Arkadaşlar teşekkür ederim verdiginiz bilgiler, fikirler için fakat,
Aracın orjinalinde varsa aktif etmek istiyorum bunun dışında, dışarıdan bir elektrikçiye arabayı kurcalatıp birşeyler yaptırmak bana pek akılcı gelmiyor. İlerde bir zaman bir şase yaptımı at arabayı satmak gerekir, çünkü en pis arıza şasedir bilirsiniz.

Buğra benim araçta senin ki ile aynı. Otomatik kapı kilitleme yok ama emniyet kemeri takmayınca sesli uyarı var. Cihaza bağlatıp bu özelliği açabilirsin.

Teşekkür ederim, illede cihaza bağlatıp 20-30TL para vermemizmi gerekiyor, :( olmadı şimdi.
Otomatik kapı kitleme olayını cihaz çözüyor olsaydı 20-30 verirdim de, kafamı dıııt dıııt diye ütüleyen bir ses için 20-30 tl vermek akıllıca gelmiyor.

Geri