otomatik cam sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdummy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdummy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
b kasa 99 model vectram var.
bu durum 3-4 gündür oluyor.
otomatik cam olması gerektiği gibi açılıyor, işe giderken yolun bir bölümü tozlu olduğu için camı kapatmam gerekiyor, sorun burda ortaya çıkıyor.camı kapatma düğmesine basıyorum cam kapanmaya başlıyor akabinde kapanmasına 2-3 cm kala motor zorlanıyomuş gibi sesi boğuluyor, tık diye bi ses geliyor ve geri açılmaya başlıyor ve yarım açık halde duruyor.
enteresan olan öğlen yemeğe gitmek üzere araca biniyorum camı deniyorum hiç bi sorun yok normal çalışıyor.4 gündür sadece sabahları yaşadığım bi problem.
bu konuda bilgisi olan arkadaşların değerli fikirlerini bekliyorum.

tipik vectra sorunu fitilleri temizleyin düzgü bir şekilde çok daha az tekrarlayacaktır bu sorun;)

senin cam bu ara uyku problemi çekiyor desene

evet göreve başlayalı 1 hafta oldu ikimizde uykusuzuz:)

sayın lampard fitilleri temizlemek benim başarabileceğim bi iş mi kısaca anlatsan?

b kasa 99 model vectram var.
bu durum 3-4 gündür oluyor.
otomatik cam olması gerektiği gibi açılıyor, işe giderken yolun bir bölümü tozlu olduğu için camı kapatmam gerekiyor, sorun burda ortaya çıkıyor.camı kapatma düğmesine basıyorum cam kapanmaya başlıyor akabinde kapanmasına 2-3 cm kala motor zorlanıyomuş gibi sesi boğuluyor, tık diye bi ses geliyor ve geri açılmaya başlıyor ve yarım açık halde duruyor.
enteresan olan öğlen yemeğe gitmek üzere araca biniyorum camı deniyorum hiç bi sorun yok normal çalışıyor.4 gündür sadece sabahları yaşadığım bi problem.
bu konuda bilgisi olan arkadaşların değerli fikirlerini bekliyorum.
Bizim araçlarda otomatik cam zorlandığında cam geri açılır.Sabahları cam kızak aksamlarının sert olmasından zorlanıyordur.Teknik bilgin varsa kapı döşemesini sök.Cam motor dişlisini ve kızakları WD-40 sür.Hallolur.Bilgin yoksa kaportacıya götür.

ramazan bey tavsiyeniz için teşekkür ederiim.bu sabah götürdüm bi ustaya ,söktü kapı döşemesini, kapı içinde motorun kollarını falan ayarladı.bide bişeyler sürdü.şu an için sorun yok .ustanın sabah siftahı 5 lira oldu.benim cam da halloldu böylece

cam zorlandığında açılıyor muhabbetine ben inanmıyorum şöyle ki:

el kol sıkışınca iniyor ya ben kaset koydum arasına tükenmez kalem koydum çat die kırdı :) kendi elime kıyıp araya koyamadım :)

el kol sıkışınca iniyor ya ben kaset koydum arasına tükenmez kalem koydum çat die kırdı :) kendi elime kıyıp araya koyamadım :)
bende ilk denediğimde biraz tırsmıştım:D

Kapatırken elinle bastır geriye açılacaktır . ozaman inanırsın .

selam opel sintra 2.2 16v arabamin elek. ön camlari acilmiyor motor yada pencere anahtari bozuk olabilir dediler anahtar aldim degistirdim fakat yine acilmadi bu sorun neden kaynaklana bilir acil durum tr ye izine geliyorum bu sorunu cözmem lazim....lütfen yardim

Geri