Otomatik cam kapanması

opel kumandadan cam kaldırma olayını yapmış, yapmamış değil ama sistemin sürücü tarafından kontrollü bir şekilde tam kilitlemeyi (camı tam kapatmayı) gördükten sonra aracın yanından ayrılmasını istiyor, yani emin bir şekilde.şöyle birşey düşünün oldu ya kilit butonuna bastınız ve aracınız hani otomatik olarak kumandaya basılı olarak tutmadan kapatıyor ya sözde, siz de bu arada araca hiç bakmadan yanından ayrılıyorsunuz. bu arada camlardan birisi yada bir kaçı tam olarak kapanmıyor. geri geldiğinizde bir de bakıyorsunuz ki tam kapanmayan cam ya da camlar yüzünden araçta ne var ne yoksa yerlerinde yeller esiyor. böyle kötü bir süprizle karşılaşmayı bana sorarsanız ben istemem, ya siz ???

Böyle bir durumda kalmayı kimse istemez sanırım yalnız böyle bir özelliğim olmaması yinede bir eksik bence peki diyelimki açık kalan camı ben kumandadanda kapatmayı unutum opel bunun için bişey düşünmüşmüdür acaba :)):))))

:):):)Evet düşünmüştür sizin araba gibi bir şeye binmemenizi mazallah siz yolda giderken frene basmayida unutabilirsiniz:):):):):)

:):):)Evet düşünmüştür sizin araba gibi bir şeye binmemenizi mazallah siz yolda giderken frene basmayida unutabilirsiniz:):):):):)

Bu çok komikti bütün forum güldü.şimdilik unutmuyorum 40 yaşındakilermi unutuyor frene basmayı ? belki o yaşa geldiğimde bende unuturum.

2004 model vectra sahibi olarak aynı soruna yakın bir sorun benim aracımda da gerçekleşti.şoför tarafındaki ön cam kesik kesik hareket ediyordu. kalibrasyon yaptıktan sonra düzeldi. tek komutla kapanıp açılıyor, vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler

Ben de de ayni sorun olmustu bi ara. Iceriden cam sag kapaniyor. Ancak kitlerken camlar kapanmiyordu.. Bir de arac icinde dugmeye 2 sn basinca kendi otomatik hareketleniyorya, o cam da o da olmuyordu. Usta kapı arasindaki soketi sokup takti duzeldi. Cama bi seyler sıkıştığında veya elle mudahale esildiginde kendini korumaya alir mis..

Geri