Otomatik Astra'ya Blow-Off ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 1.6 Astra Twinport easytronic var bende blow off takmayı dusunuorm acaba arabanın düz vites olması şart mı ?

hayır degıl galıba.otomatıklerede yapılabılıyor ama sonradan yapılan turbo ıslemlerı cok saglıklı olmuyor ve cok masraflı oluyor...

ya ben turbo işlemi cart curt oyle bişeyler yaptırmıcam sadece ses amaclı blow off lardan taktırcam o kadar onlar da 250 milyon falan zaten ama işte otomatiklere oluo mu onu merak ettim ..

turbonun da olması lazım ama:S

turbo olmadan blow off takamazsın, Forumda bulunan makaleleri okursan daha iyi fikir edinebilirsin. Gerçi iki hoparlör takıp blow off sesi alanlarda var, ne kadar zevk alırsın orasını bilmem

1.3 cdti easytronıklerde de kıck down varmı arkadaslarla astra H lar ıcın mesela sıkınsınca dıp gaz yaptıgımda dızellerde de yapıyormu bunu?? bırde bı sakıncası varmı motor ıcın vıtes kutusu ıcın???

easytronicklerde bow of değil de kinc down türü birşey var turboyu aratmıyor 80 de o butona basınca 90 100 110 120 130 harika kaçırıyor kısa sürede. Gaz pedalının ileri noktasında basınca geçen bir sistem..
Bu dediğiniz, aracın orjinalindemi var ? Yoksa sonradan uygulanan bir sistemmi?
Biraz açarmısınız?

turbosuz araca blow off takılmaz ayrıca elektronik olanlarda randıman wermez

Kick down her otomatik vitesli arabada vardır. Roket olarak da bilinir (Ben şahsen roket demeyi daha çok seviyorum :)) Gazı kökleyince gazın altındaki bi butona basılmış olur araba da vites küçültüp tam gaz hızlanır. Hele bu işlem de otomatik bi Civic'te yapılırsa çıkan ses dinlenir zevkten 4 köşe olunur :)

vectra 2.5 v6 da olduğunda daha bi güzel olmaz mı? hem onun sesi daha bi etkileyici:)

Geri