92° Termostat Olur mu?

baybars0646

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Aracım opel astra h 2005 easytronic 1.6 Twinport
Aracıma insignia 1.6 92° termostat olucağını söyledi ustalar bu konuda yardımcı olabilir misiniz kullanan var mı varsa hangi marka.

Güncel

Olur neden olmasın

95 C Derecelik 1.6 xe Termostatı Piyasada mevcuttur. Fan açma derecesini düşürme noktasında Yazılım yada Direnç işlemi şarttır.

• Beğen
Tepkiler: Scarface1987
Normali neyse onu kullanın, normalini kullandığınızda sorun yaşıyorsanız sorunu çözmenizi tavsiye ediyorum

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
95 lik termostat iş görüyor. Yok ben çalışma sıcaklığını şehir içi dur kalk trafikler dahil tümden düşürmek istiyorum diyorsanız ya yukarıda yazıldığı gibi fana direnç uygulamak lazım ya da en iyisi yazılım yaptırmak lazım. Üstelik yazılım arabanın çekişi üzerine de çok olumlu etki yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: baybars0646
95 lik termostat iş görüyor. Yok ben çalışma sıcaklığını şehir içi dur kalk trafikler dahil tümden düşürmek istiyorum diyorsanız ya yukarıda yazıldığı gibi fana direnç uygulamak lazım ya da en iyisi yazılım yaptırmak lazım. Üstelik yazılım arabanın çekişi üzerine de çok olumlu etki yapıyor.
Ben bu yazılım için aracı götürdüm yapan kişi olmayacağını beyinden müdahale edemediğini söyledi (bilinmedik bir firma değil bilindik bir yerdi belki ustasından kaynaklıdır) termostatı fiziksel olarak değiştirmek gerek dedi. Peki bu 95 lik termostat linki varmış sipariş vereyim

Ben bu yazılım için aracı götürdüm yapan kişi olmayacağını beyinden müdahale edemediğini söyledi (bilinmedik bir firma değil bilindik bir yerdi belki ustasından kaynaklıdır) termostatı fiziksel olarak değiştirmek gerek dedi. Peki bu 95 lik termostat linki varmış sipariş vereyim

Bazı versiyonların beynine müdahale edilemeyebiliyor. Fan kablosuna Direnç bağlarsanız Fanı daha düşük Sıcaklıkta devreye alacaktır. 95 C Derecelik Termostat ile sorun kalmaz.

Geri