benim araba ister devirli ister devirsiz kullan her şekilde derece 92-93 oluyor sözde sorun yok dediler bir anlam veremedim bir kaç gün sonra servisten çağıracaklar bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :good: :good:![]()
![]()
sen hiç yeni kasa yanii astra H ın içine bindinmi?
astrada hararet göstergesi yoktur.
hemen cahillikle bilmemekle itham etmeyin!!!
Volkan Işık sadece arkadaşa ingilizce öğretebilmişvolkan ışık ögretmedimi![]()
![]()
![]()
sen hiç yeni kasa yanii astra H ın içine bindinmi?
astrada hararet göstergesi yoktur.
hemen cahillikle bilmemekle itham etmeyin!!!
exilegs' Alıntı:Arkadaşım astra h larda hararet göstergesi bulunmamaktaBi kere binseydin keşke içine
LND' Alıntı:volkan ışık ögretmedimi![]()
savaş' Alıntı:Volkan Işık sadece arkadaşa ingilizce öğretebilmiş
Sizin hareret göstergesi hakkında arkadaşa özel mesaj attığınızı bilmemize imkan yok. Siz bizden daha espiriliniz. Bilgiyi özel mesajdan gönderiyorsunuz, arkadaş bilmiyor diye yaptığınız espirili yorumu ise genelden yapıyorsunuz. Burası ortak fikirlerin paylaşıldığı bir yer. Bilgilendirme hakkındaki yorumlarınızı genelden yaparsanız diğer arkadaşlarda bu konu hakkında bilgi sahibi olurlar, bilgi yorumlarınız daha büyük bir kitleye ulaşır. Mesela ben de Astra H lerde hararet göstergesi olmadığını bilmiyordum. Burada öğrenmiş oldum. Ha bir de kendi payıma ben kapitalist gençlerden değilim.işte kapitalist düzenin günümüz gençlerindeki kibirli bir o kadar alaycı yansımasını görüyoruz çetoo..
hiç düşündünüz mü acaba bu benim "dalga geçtiğim" arkadaş niye bana bir tepki koymamış sizin gibi ??
acaba sorunun cevabı bu arkadaşa buraya yanıt yazmadan önce özel mesajda hararet göstergesinin olmadığını ama settings tuşuna basıp çekip sonra yeniden 7 sn süre ile basması gerektiğini iletmiş olmam olabilir mi sevgili kendini çok esprili sanan volkan ışık gompileksli asabi arkadaşlarım..
şaka bir yana benim yaptığımı ayıplarken siz daha fazlasını yapmışsınız bilmeden sormadan etmeden.. e artık bu cevap sizin o süper komik volkan ışık esprilerinize yön verir umarım.. yakıştıramadım pek malesef.
neyi soracaktık ben anlamadımişte kapitalist düzenin günümüz gençlerindeki kibirli bir o kadar alaycı yansımasını görüyoruz çetoo..
hiç düşündünüz mü acaba bu benim "dalga geçtiğim" arkadaş niye bana bir tepki koymamış sizin gibi ??
acaba sorunun cevabı bu arkadaşa buraya yanıt yazmadan önce özel mesajda hararet göstergesinin olmadığını ama settings tuşuna basıp çekip sonra yeniden 7 sn süre ile basması gerektiğini iletmiş olmam olabilir mi sevgili kendini çok esprili sanan volkan ışık gompileksli asabi arkadaşlarım..
şaka bir yana benim yaptığımı ayıplarken siz daha fazlasını yapmışsınız bilmeden sormadan etmeden.. e artık bu cevap sizin o süper komik volkan ışık esprilerinize yön verir umarım.. yakıştıramadım pek malesef.
Sizin hareret göstergesi hakkında arkadaşa özel mesaj attığınızı bilmemize imkan yok. Siz bizden daha espiriliniz. Bilgiyi özel mesajdan gönderiyorsunuz, arkadaş bilmiyor diye yaptığınız espirili yorumu ise genelden yapıyorsunuz. Burası ortak fikirlerin paylaşıldığı bir yer. Bilgilendirme hakkındaki yorumlarınızı genelden yaparsanız diğer arkadaşlarda bu konu hakkında bilgi sahibi olurlar, bilgi yorumlarınız daha büyük bir kitleye ulaşır. Mesela ben de Astra H lerde hararet göstergesi olmadığını bilmiyordum. Burada öğrenmiş oldum. Ha bir de kendi payıma ben kapitalist gençlerden değilim.