oto parklara dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar gecen gün beyoğlunda aracımı otoparka bıraktım 5 6 saat sonra almaya gittigimde araç taz ve beton parçalarıyla doluydu o ara aracın kaputunun elle silindigini gördüm ve kaputa bakmak için önüne geçtim beynimden vurulmuş gibi oldum kaput ezilmişti adamlara bu ne dedim ne ne dedi başladım caz yapmaya ben bu arabayı şu raya koydum siz buraya almışsınız bu araba temizdi pislenmiş ezik yoktu ezilmiş ne simi var dedim ba yaa bi tartıştım agaları geldi adamlar bi türlü kbul etmiyo biz yapmadık burda olmadı diyo kolundan tuttum ilk park ettigim yere götürdüm adamı patron ne istiyorsun yaptılarım mı dedi yok dedim ben yaptırırım polis i aradım adamlar engel olmaya kalktı bi anda 5 6 kişi oldular bu arada 155 bana beyoğlu polis karakolunun nosunu verdi sanki ben onları aramamışım gibi 5 kez aradım ne cevap veren var nede ses lanet olsun dedim 2 ytl fazla olarak otopar parasını verdim çıktım ordan tutanak tuturayım dedim 1 saat ugraş ne karakol ortada ne de karakol yanında park var çıktım geldim
dünde aracı istiklal caddesi üzerine park ettim polis al dediysede almadım 52 ytl ceza yazmış plakaya
buyrun çıkın içinden arabanmı var derdin var çok dogru bi lafmış
jhghg1tu3.jpg

jhghg3vc7.jpg

geçmiş olsun abi yapanlar allahından bulsun,tabi allahları ve korkuları varsa!!!sanırım çekiçle düzeltilecek bi hasar kaputtaki...

kardeşim inan kendi aracıma yapılmış gibi üzüldüm.çok geçmiş olsun....Allah belasını versin...

yazık ya içim gitti valla kendi aracıma olmuş gibi hissettim kötü bi durum:mad:

geçmiş olsun arabanmı var derdinmi var,çok doğru hele istanbulda,eminönü tahatakale tarafına çok gidiyorum ama arabamı oraya götürmekten korktuğum için genellikle otobüsü tercih ediyorum..

sagolun arkadaşlar üzerine binanın sıvası düşmüş tahminimce başka bişiy olamaz bıraktıgım yerde sıva parçaları vardı ama boyaya zarar vermemiş allah tan yaptırmıyıcam bu defa hep beni buluyoo bu işler bi bisitlet çarpar bi taş gelir bi otoparkta zarar görür gecen astamı bi arkadaşa verdim beni servise bıraktı döndü 2 dakka geçmedi aradı abi ön cam gitti ne oldu dedim delinin birini kızdırmışlar oda kızdıranlara taş atıyomuş bizim cam kütt allahtan arkadaşa bişiy olmamış iç ayna bile param parca olmuş koca taş bırak gel dedim hasta biri sonuçta onu kızdıranları yakalayım ...... lazımdı ama

vakumla çekilir sanırım geçmiş olsun

moralim bozuldu. çok üzüldüm. ya ben kendı aracımmıs gıbı dusundumde bı an. gelde cık işin içinden. ama buyuk sehır baş belası. bizim buralarda bu tür olaylar olunca sorun cıkarmadan öderler

çok geçmiş olsun..gerçekten büyükşehir başa bela..İZmir'dede adam anahtarı bırak git ben yanaştırıım diyor bırakmazsan almıyo içeri..Bide adamların mesken tuttuğu yer şehrin en önemli noktaları oluyor..Hiçmi bi yetkili bunları görmüyor bişey demiyor...

Geri