evet arkadaşlar gecen gün beyoğlunda aracımı otoparka bıraktım 5 6 saat sonra almaya gittigimde araç taz ve beton parçalarıyla doluydu o ara aracın kaputunun elle silindigini gördüm ve kaputa bakmak için önüne geçtim beynimden vurulmuş gibi oldum kaput ezilmişti adamlara bu ne dedim ne ne dedi başladım caz yapmaya ben bu arabayı şu raya koydum siz buraya almışsınız bu araba temizdi pislenmiş ezik yoktu ezilmiş ne simi var dedim ba yaa bi tartıştım agaları geldi adamlar bi türlü kbul etmiyo biz yapmadık burda olmadı diyo kolundan tuttum ilk park ettigim yere götürdüm adamı patron ne istiyorsun yaptılarım mı dedi yok dedim ben yaptırırım polis i aradım adamlar engel olmaya kalktı bi anda 5 6 kişi oldular bu arada 155 bana beyoğlu polis karakolunun nosunu verdi sanki ben onları aramamışım gibi 5 kez aradım ne cevap veren var nede ses lanet olsun dedim 2 ytl fazla olarak otopar parasını verdim çıktım ordan tutanak tuturayım dedim 1 saat ugraş ne karakol ortada ne de karakol yanında park var çıktım geldim
dünde aracı istiklal caddesi üzerine park ettim polis al dediysede almadım 52 ytl ceza yazmış plakaya
buyrun çıkın içinden arabanmı var derdin var çok dogru bi lafmış
dünde aracı istiklal caddesi üzerine park ettim polis al dediysede almadım 52 ytl ceza yazmış plakaya
buyrun çıkın içinden arabanmı var derdin var çok dogru bi lafmış