Otamatik vites de S lambası

cenk artem

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Katılım
1 Eyl 2015
Mesajlar
2,482
Tepki puanı
2,576
Puanları
113
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
Böyle nokta atışı yapan ustalara bayılıyorum. Bir işin üstesinden gelemeyince, para da onların cebinden çıkmadığı için hemen komple değişim öneriyorlar, benim önerim de o ustayı değiştirmek olur.
Benim aracımda da otomatik vites arızası baş göstermişti. Araba eski model olduğu için arabadan bile vaz geç diye şanzıman tamircileri oldu. Sonuçta İzmir'deki özel Opel servisinde yapılan kontrolde şanzıman beyninde hata olduğu anlaşıldı, İzmir'den İstanbul'a gönderildi, onarımdan sonra 4 senedir sorun çıkmadı.
savaş abi çok doğru söylediniz. ustayı değiştirmek parçayı değiştirmekten çok daha faydalı oluyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: smihci

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,508
Tepki puanı
235
Puanları
63
Siteyi ziyaret et
İzmir'de yaşayıp Ankara plakalı bir araçla sanayiye girince nedense fiyatlar biraz artıyor ;) . Gittiğim ustanın birisi sadece şanzımanı söküp takmaya arabanın yarısı kadar para istedi, ben şanzımanın komple bakımına, istenen o fahiş fiyatın yarısı kadar bir para ödedim. Günümüzde namuslu esnaf bulmak çok zor.
 

grbyunl

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
Katılım
28 Eyl 2023
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
İyi bir Şanzıman ustası buldum. bugün çıktı araba şanzımancıdan. Sıkıntı şanzıman beyninden çıkmış. Sivastan çıkma şanzıman beyni getittirdik. Sorunum şimdilik çözüldü 20 bin tl fiyat tuttu parça el emeği dahil.
 
Üst