ÖSS ye geri sayım!.. 10..9..8..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
of yaaa 9 da bitmek üzere :D ştreşşşş :D

valla ya öss'ye girecek tüm arkdaşlara şimdiden başarılar dilerim umarım umduğunuz gibi geçer hatta umduğunuzdan da iyi kolay gelsin:D

valla ya öss'ye girecek tüm arkdaşlara şimdiden başarılar dilerim umarım umduğunuz gibi geçer hatta umduğunuzdan da iyi kolay gelsin:D

bana daha çok başarı dilelan:D ben benim astranın anahtarının şablonunu çıkarcam:D cevap kağıdına hem:D

abi o deilde ben kaçırdım fırsatı yaa keske sınava 2. kez başvursaydım:D adımı kodlardım cevap kağıdına da işte diğer arkdaşlarımıza ayıp olur

abilerim ben gircem öss hem daha ilk sizin taktiklerinizi bekliyorum
:D:D:D:D:D:D:

8 güüüüüüüün kaldı...
ewt arkadaşım benden sana taktik etrafındaki gözlüklü arkadaşlara dikkat etmek olabilir :) onlar genelde çok okumaktan gözleri bozulan insanlar :)) işin şakası tabiki bu allah yardımcınız olsun sınava relax gir onceden sınava gireceğin okulu gör belgelerini şimdiden hazırla ayrıca sınav anında da etraftan sesler gelirse kafanı takma ve sana moral vermesi açısından en iyi oldugun bölümden başla yada ilk 5 soruyu bu bölümden çöz ilk dakikalarda !!! ayrıca hocalar size 3 5 dk önceden kitapçığı kontrol edin diye veriyorlar ya o arada 3 4 soruyu gözünle hallet çaktırmadan ;) Allah çalışanın hakkını verir merak etmeyin şans yanınızda olsun ama sınava hiçte çalışmadıysan dediğim gibi etraftaki gözlüklülere dikkat et kollektif çalış onlarla :help: :help: :help:

Son düzenleme:

kız arkadasım adına 77777777

7 kaldı.. :(

Vay be tam 7 kaldı bende giriyorum arkadaşlar...

Geri