ÖSS ye geri sayım!.. 10..9..8..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok az kalmış ya moralimi bozdunuz :D Bu arada Balmumcu atanur oğuz lisesinde giren varmı ? ben bu grup geliyi özellikle ösym şarkısını çok seviyorum :D

Bütün sene uğraştım kazanabilmek için sınavı peki şimdi ne değişti geleceğim belirsizleşti :D

gençler öss ne ki????? siz bide kpss yi görün bakalım:)) ama yine de herkese başarılar:)

valla öss den sonra iş bitmiyor ki öss ye çalışmamışım resmen ben yaa:D üniversitede gün yüzü göremedik geceleri ders okulda derslerde uyku sonra eve gel hazır köfte ya da kahvaltılık bişiler atıştır sonra yine ders:( aman deyim arkadaşlar bu sene gircek olanlar sakın selçuk üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü yazmasın şu bir kaç yıl içinde sistem değişikliği mevcut bölümde odtünün sistemini uygulamay çalışıyorlar ama işin içinden çıkamadılar çünkü olanaklar yetersiz ve olan öğrenciye oluyor. En ufak bir sersten bile kalmanız direk okul uzattırıyor haberiniz olsunda:D

valla öss den sonra iş bitmiyor ki öss ye çalışmamışım resmen ben yaa:D üniversitede gün yüzü göremedik geceleri ders okulda derslerde uyku sonra eve gel hazır köfte ya da kahvaltılık bişiler atıştır sonra yine ders:( aman deyim arkadaşlar bu sene gircek olanlar sakın selçuk üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü yazmasın şu bir kaç yıl içinde sistem değişikliği mevcut bölümde odtünün sistemini uygulamay çalışıyorlar ama işin içinden çıkamadılar çünkü olanaklar yetersiz ve olan öğrenciye oluyor. En ufak bir sersten bile kalmanız direk okul uzattırıyor haberiniz olsunda:D
herkes aynı seyleeri söylüyor :D hayırlısıyla üniversiteye bi kapak atsaydık onlarada razıyım :D bu arada son 6

heheheh ştressssss muhahahahhah hhahahaha 6 6 6 :D

vay be öss de geldi bende oks ye girdim hiçte o kadar sitres yapılacak bişey deldi 1. soruyu çözdüm ve heyecaan falan kalmadı

""Sınava giricek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum..Stresli bir haftadan uzak durun ve sınavla ilgili uzmanların rehberlik hocalarınızın söylemlerini dikkate alın..Ve unutmayın sadece ÖSS yi vermekle bitmiyor dahada zorlu zamanlar geliyor sonrasında..Bu yüzden başlangıcınızı iyi yapmaya çalışın.İstediğiniz bölümlerde başarı ile okumaya yönelik hedef belirleyin.Hepinize Başarılarrrr ""

bu ülke ss ler ülkesi
oks(neyse yok artık)
sbs seviye belirleme
oss öğrenci seçme
kps kamu personeli
dgs dil sınavı
tus tıpta uzmanlık
egs evliliğe geşiş sınavı

en önemlisi ve daimisi

H Y İ E S hayatı yaşam ve idame ettirebilme sınavı

ööööööööööööööö.ssssssssssssss.ssssssssssssss

ooooooooffffffffffffffffff çok az kaldı çok sinir bozucu bir durummmm...:confused:
001hw4.webp

saatler var artık :D

Geri