ooo benım girmeme 1 sene var 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar sonuçta bu sınav ömür boyunca bir kere yapılmıyor! Ben ikinci senemde kazanmıştım ve inanın hiçbirşey kaybetmedim!
Benden size abi tavsiyesi şimdiden uyarın çevrenizdekileri kimse size HEYCAN YAPMA demesin! Ulan 1 sene hazırlanmışsın tabiki heycanlancaksın! HEYCANLANIN ASLANLARIM kalbiniz durcakmış gibi olsun! Eğer heycanlanmazsanız başarı gelmez HEYCAN dikkatinizi artırır hata yapma riskinizi azaltır! Panik dikkatinizi hat safhada tutar! Benim size sölüyeceklerim bunlar. Sınav bitene kadar sakın çıkmayın 1 soru 1 sorudur mantığıyla gidin süreyi güzel ayarlayın!
Allah yardımcınız olsun! Hepinize zihin açıklığı diler Gözlerinizden Öperim!..![]()
Tebrik ediyorum İbrahim abiArkadaşlar sonuçta bu sınav ömür boyunca bir kere yapılmıyor! Ben ikinci senemde kazanmıştım ve inanın hiçbirşey kaybetmedim!
Benden size abi tavsiyesi şimdiden uyarın çevrenizdekileri kimse size HEYCAN YAPMA demesin! Ulan 1 sene hazırlanmışsın tabiki heycanlancaksın! HEYCANLANIN ASLANLARIM kalbiniz durcakmış gibi olsun! Eğer heycanlanmazsanız başarı gelmez HEYCAN dikkatinizi artırır hata yapma riskinizi azaltır! Panik dikkatinizi hat safhada tutar! Benim size sölüyeceklerim bunlar. Sınav bitene kadar sakın çıkmayın 1 soru 1 sorudur mantığıyla gidin süreyi güzel ayarlayın!
Allah yardımcınız olsun! Hepinize zihin açıklığı diler Gözlerinizden Öperim!..![]()
yola geldin demek ibrahim abiArkadaşlar sonuçta bu sınav ömür boyunca bir kere yapılmıyor! Ben ikinci senemde kazanmıştım ve inanın hiçbirşey kaybetmedim!