öss bittii!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lan hem kontenjan artırıyosun
hem de soruları kazık soruyosun
nası bi mantıktır yav

Ali kardeşim bende girdim oss ye 2. bolumu yapmadım. ilk bolumse gayet kolaydı. soruların zor olması aslında sınava hazırlanan biri için daha iyi çalışanla çalışmayanı daha net ayırır. zaten aynı sayıda adam girecek uniye sorular zor olsada kolay olsada o yuzden takma kafana:)

Boşverin arkadaşlar bu saatten sonra zorda olsa kolayda olsa nihayet bitti. Sonuç inşalah olumu olur hepiniz istediğiniz bölüme girer sonra da hayata atılırsınız.
O kadar kafa patlattınız az yada çok bir şekilde çalıştınız. Artık gezme tozma zamanı Sınav sonrası o hafifleme hissi sardıysa bedeninizi o zaman iyi geçmiş demektir.
Her şeyin hayırlısı diyelim.
Hem kazanmak ta çok önemli değil ben 2 kere üniv. bıraktım hayatın ne getireceği belli olmaz. Ailenize , vatana millete hayırlı , Allahtan korkan kuldan utanan insanlar olalım kafi bence Sonuç itibariye ÖYSM g...'ü yeee diyorum başka da 1 şey demiyorum

hayırlı ve gecmiş olsun inşallah istediğin üniversite olur

geçen seneye göre sorular baya zordu amaçları ney anlamdım bide kolay diye açıklama yaptılar:(

Hayirli Olsun Inşallah Istediyin Yeri Kazanirsin

geçmiş olsun arkadaşlar, haydi hayırlısı...

hayırlı olsun kardeşim inş istediğin üniye yerleşirsin :D ben bugün kendimi fazla kaptırmışım 2. bölümleri yapmam gerekmiyo ama alayını yaptım boşu boşuna :D

bende kurtuldum inş. ben de kazanacam Allah nasip ederse.

valla baktık güzeldi benim herkese cümleten geçmişş olsun gireceğiz bu sene 3 kat daha fazla şansızmız var. bu arada herkese teşekkürler

gençler umarım her biriniz mecbur olduğu değil de istediği bölümü kazanır,okur memlekete,millete faydalı birer ferd olarak yaşamınıza emin adımlarla devam edersiniz buna hepimizin acil ve şiddetle ihtiyacı var...

Geri