Osram far ?

bende beyaz olmasını istiyorum , ancak karşıdan gelenleri de rahatsızda etmesin istiyorum... var mı böyle de bir ürün ?
.
Osram Cool BLue. Ben kullanıyorum gayet memnunum.
Ama ben bir dahakine Nightbreaker alacağım. Benim için görüntüden ziyade, daha net aydınlatması önemli.

Aracimin farlarindan pek memnun degilim aydinlatmasi gercekten cok düsük bazen yolculuk sirasinda ciddi sikntilar yasiyorum bu yüzden degistirmek istedim xenon lar masrafli (mercegiydi falan ) bunun yerine Osram beyaz ampullerden taksam diyorum kullanan veya bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim ( baska önerilerizde olursa saygiyla dinlerim )
Xenonlar masrafları değil 100 150 liraya montaj yaptırabiliyorsunuz. Merceğe gerke yok xenon için.
Beyaz ampulleri bence takmayın hiç.
3000K Sarı ampul deneyin pişman olmazsınız :)

Xenonlar masrafları değil 100 150 liraya montaj yaptırabiliyorsunuz. Merceğe gerke yok xenon için.
Beyaz ampulleri bence takmayın hiç.
3000K Sarı ampul deneyin pişman olmazsınız :)
:mad:

83661174ufv.jpg

Beyaz ampuldan daha iyi...

sadece mercegi montaj yapamazmiyim ? xenon taktirsam

sadece mercegi montaj yapamazmiyim ? xenon taktirsam

Onu da yapıyorlar ancak onu yaptırırken dikkat edin farı açacaklar kapatırken güzelce silikonlasınlar yoksa su alır oradan buhar yapar,bilinmiş,tanınmış yere yapın içiniz rahat olsun. :) Google'dan bulabilirsiniz yapan yer. Hatta farı açtırmışken siyah zemin de yaptırın derim ben.

merceksiz xenon, karşıdaki sürücünün gözlerini mahvediyor. bu bir gerçek. merceğe gerek yok diyen arkadaşımız lütfen bilmeyen üyeleri yanlış bilgilendirmesin...

ayrıca merceksiz xenon, otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olmazsa , muayeneden asla geçemez. son yasalara göre bu şekilde.

beyaz ampul olarak ise , tam beyaz ışık veren Philips Diamond Vision öneriyorum...

merceksiz xenon, karşıdaki sürücünün gözlerini merceğe gerek yok diyen arkadaşımız lütfen bilmeyen üyeleri yanlış bilgilendirmesin...
Arkadaşım xenon illa merceklemi çalışıyor ? Benim orda kastettiğim buydu...

Geri