Osram Cool Mega 5000K

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Osram Cool Mega 5000K far ampüllerinden alıp corsa c arabama taktım. H7 yani orjinalinin aynısı aldım. Fakat pek aydınlatmıyor gibi geldi bana. tabiki bir xenon far etkisi beklemiyorum ama bu da pek zayıf geldi bana..resmen gözler açık kullanıyorum geceleri..:) Benimkinde bir sorunmu var yoksa hepsimi böle anlamadım...Yorumlarınız bekliyorum...

Tahminimce bi sorun yoktur.Bizim bi arkadaşın bmw sindede vardı ondada aynıydı.Sadece kendini aydınlatıyo gibi bi hali var :) kaç para verdin bilmiyorum ama keşke xenon taktırsaydın.

Ha bide senin aldığım Mega bide bunların Hyper olanı var ondanda kaynaklanıyo olabilir.

Bende de aynı ampul var, özellikle sisli, yağışlı olduğu zaman performansları iyice düşüyor. Bir de farları sürekli temiz tutmak gerekiyor. Sarı renk ampüller çok daha başarılı.

5000k görünmesi için onun camını maviye boyamıslardır

şuana kadar en iyi aydınlatan ve orjinalinden beyaz olan osram night breaker wardı

ama çok yakın zmanda philips plus 90 çıktı

http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2764 aydınlatma farkı ortada:)

xenondan başkası yalan yok night braker yok cosmo blue hepsi görüntü veriyor ama işlev yok zamanında çok taktık çıkarttık 5000k diyo ama sadece rengi o aydınlatması sıfır...

25 tl verdim çiftine Pratiker de ...Night Breaker kullanmıştım..o zaten öle beyaz diğil fazla ama gerçekten iy igörüyorsun etrafı tavsiye ederim...Ama bu 5000k ları sevemedim

osram hyper white 5000 k kullanıyorum sislerde yandıkça beyazlaşıyor memnunum.

Geri