OSRAM Cool Blue Hakkında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracıma xenon taktırmak yerine beyaz ampul almayı düşünüyorum.
OSRAM Cool Blue 5000K çok övüyorlar ama size danışmak istedim.

Tavsiyeleriniz?

osram nightbreaker ;)

Tavsiye etmem.

Kısa süreliğine eski aracımızda kullanmıştık,hiç bir işe yaramıyorlar. Yağmur yağdı mı görüş çok kötü oluyor. 1 ay falan kullandık sonra söktük hâlâ duruyor ampuller.

Yerine ne tavsiye edersiniz. Nightbreaker yağmurda nasıl?

Ben aracımda kullanıyorum...Araç üzerindeki standart ampullere göre aydınlatma daha iyi...Yağışlı havalarda pek bir şey farketmiyor, bir de rengi aşırı beyaz olmadıkça şık duruyor bana göre...

Yerine ne tavsiye edersiniz. Nightbreaker yağmurda nasıl?

Nightbreaker kullanmadım hiç bilmiyorum.

Bence almışken 6000 K Xenon alın. İlerdede bi angel far alırsınız iyi bir aydınlatma elde edersiniz..

kesinlikle orijinali..diğerlerine gerek yok...

Ben aracımda kullanıyorum...Araç üzerindeki standart ampullere göre aydınlatma daha iyi...Yağışlı havalarda pek bir şey farketmiyor, bir de rengi aşırı beyaz olmadıkça şık duruyor bana göre...

Hangisini kullanıyorsunuz?

eğer xenon almak gibi bir düşüncen yoksa kesinlikle osram nightbreaker.

2 yildir kullanıyorum performansı çok çok iyi. Zaten öyle fantazi beyaz işik degil. Performans ışıgı. ha rengide igrenc sari degil. tam ortası diyelim..

Tabi bu performansın karşısında ömrüde yarı yarıya. Zaten kutusunda da yazıyor normal ampule göre yarı ömürlüdür diye. ha benim 2 senedir sadece 1i patladı oda ayrı..

Orjinal olmasına dikkat et. koçtaş praktiker yada hepsiburada gibi yerlerden al. çakma olduktan sonra bi espirisi kalmiyo..

karşıdakininde gozunu almıyor.. tavsiyedir kesinlikle..

bu osram nightbreaker ın bir kodu varmı baktımda h1-h4 gibi modelleri var,hangisi iyidir sizce.

Geri