orta konsolu boyucam ama yardım

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabamın orta konsolunu ve bazı yerlerini iç kapı acma yerini gibi mesela burları gümüş griye boyamak istiyorum sizce ne marka boya almalıyım herhangibi bi sprey gümüş gri alsam olurmu astar falan atmıcam direk boyıcam arkadaslar bi boya tavsiyesi istiyorum sizden su 3-4 ytlilik boyalar olurmu acaba sprey

3-4 ytl lik boyalar mat renklidir. tavsiye etmem. iyi yapışmaz akarlar. kaliteli bir boya alın.

bence zımparalamadan boyamayın boyalar dökülmeye başlayınca çirkin bir görüntüye yol açar

bende istanbulda isenoto boyacılar artık sprey boya hazırlıyorlar !!! onlara git istedeğin rengi tonu hazılayıp veriyorlar !!! 20 tl gibi !!! ama kalite araba rengini düşün !! piyasada asla bulamazsın !!! iki gün sonra akacak ,dökülecek bir sey yapma bence !!! ;)

şimdiden kolay gelsin !!!

astar ve zımparasızda bence pek iyi olmaz.

onun plastik astarları var o astarı atmadan boyatmayın tez zamanda kalkar...

hımm öneriler icin tesekkürler arkadaslar :) illa astar atın diyosunuz yani

boyama işlemi ince işcilik ister.. illa yapıcagım diyorsanız biyere boyattırın :) zımpara astar boya fırın şeklinde işlemler olur ve orjinal görüntü elde edersiniz..

arabanın göğüsüne kaplanan kabarık çok şık sticker lar var onlarıda araştır iyi oldu kötü oldu döküldü derdin olmaz.

Geri