orta konsolu boyucam ama yardım

arabanın göğüsüne kaplanan kabarık çok şık sticker lar var onlarıda araştır iyi oldu kötü oldu döküldü derdin olmaz.

nasıl stickerler mesela valla bergamada oturdugum için cok sey yok bi link verirseniz sevinirim :)

eger oo konsola sılıkon vurmuşşsan hıc boyatma boya kusar cok nalet bırsey sılıkon ispırtolu bezle gazlı bezle ıyıce sılmen lazım benden sana tavsıye kardesım ;)

bende istanbulda isenoto boyacılar artık sprey boya hazırlıyorlar !!! onlara git istedeğin rengi tonu hazılayıp veriyorlar !!! 20 tl gibi !!! ama kalite araba rengini düşün !! piyasada asla bulamazsın !!! iki gün sonra akacak ,dökülecek bir sey yapma bence !!! ;)

bu nası bişey, bunla rötüş yapılıyo mu madem araba renginde yapabiliyolar??

bende megane 2 varken boyamıştım...

öncelikle iyice zımpara atman gerekiyor ve düşündüğün kadar kolay değil... hazırlattığın sprey boyayı her yere aynı miktarda gelecek şekilde 15 cm uzaktan sıkıyorsun.. sonra üstüne sprey vernik hazırlatıp onu sıkıyorsun...

aynen !! rötüş yapmayı geçtim ! tamirhanede usta bile uygularken gördüm yhaa !! :) çok klay orjinal kullanışlı birşey!!! usta olmak gerekmiyor !! eliniz titremesin yeter ! :)

Geri