17 Mar 2010 #91 turkerrr Kayıtlı Kullanıcı 52-Ordu Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 2,393 Tepkime puanı 0 Puanları 36 emin adımlarla ilerliyor daha güzel olucak umarım ama jantlarda değişikliğe gidilse iyi olur gibi geliyor bana... kazasız belasız...
emin adımlarla ilerliyor daha güzel olucak umarım ama jantlarda değişikliğe gidilse iyi olur gibi geliyor bana... kazasız belasız...
17 Mar 2010 Konuyu Başlatan #92 ceterisparibus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2009 Mesajlar 1,934 Tepkime puanı 0 Puanları 0 turkerrr' Alıntı: emin adımlarla ilerliyor daha güzel olucak umarım ama jantlarda değişikliğe gidilse iyi olur gibi geliyor bana... kazasız belasız... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.. Jant için bunu söyleyen ilk kişisin
turkerrr' Alıntı: emin adımlarla ilerliyor daha güzel olucak umarım ama jantlarda değişikliğe gidilse iyi olur gibi geliyor bana... kazasız belasız... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.. Jant için bunu söyleyen ilk kişisin
17 Mar 2010 #93 turkerrr Kayıtlı Kullanıcı 52-Ordu Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 2,393 Tepkime puanı 0 Puanları 36 ceterisparibus' Alıntı: Eyvallah.. Jant için bunu söyleyen ilk kişisin Genişletmek için tıkla ... http://www.sahibinden.com/sok_fiyat...nt_takimi-70WQQaXQQ20242862WQQpXQQdisplayitem? bu jant noktayı koyar ben söylim
ceterisparibus' Alıntı: Eyvallah.. Jant için bunu söyleyen ilk kişisin Genişletmek için tıkla ... http://www.sahibinden.com/sok_fiyat...nt_takimi-70WQQaXQQ20242862WQQpXQQdisplayitem? bu jant noktayı koyar ben söylim
17 Mar 2010 Konuyu Başlatan #94 ceterisparibus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2009 Mesajlar 1,934 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Aman türker naptın yaa sıkmış herif insignia jantı diye Neyse mevzu o değilde, fazla ofsettli gitmiyo bertone lara, e çamurluklarda malum..
Aman türker naptın yaa sıkmış herif insignia jantı diye Neyse mevzu o değilde, fazla ofsettli gitmiyo bertone lara, e çamurluklarda malum..
17 Mar 2010 #95 turkerrr Kayıtlı Kullanıcı 52-Ordu Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 2,393 Tepkime puanı 0 Puanları 36 ceterisparibus' Alıntı: Aman türker naptın yaa sıkmış herif insignia jantı diye Neyse mevzu o değilde, fazla ofsettli gitmiyo bertone lara, e çamurluklarda malum.. Genişletmek için tıkla ... jant dandik belli ama german style anlamında söyledim zaten 18 inç ofsetli jant sığmaz bertoneye bunun 17 inç daha az ofsetlisi güzel olur en güzeli turbo jantıda onuda bulmak sıkıntı
ceterisparibus' Alıntı: Aman türker naptın yaa sıkmış herif insignia jantı diye Neyse mevzu o değilde, fazla ofsettli gitmiyo bertone lara, e çamurluklarda malum.. Genişletmek için tıkla ... jant dandik belli ama german style anlamında söyledim zaten 18 inç ofsetli jant sığmaz bertoneye bunun 17 inç daha az ofsetlisi güzel olur en güzeli turbo jantıda onuda bulmak sıkıntı
17 Mar 2010 Konuyu Başlatan #96 ceterisparibus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Mar 2009 Mesajlar 1,934 Tepkime puanı 0 Puanları 0 turkerrr' Alıntı: jant dandik belli ama german style anlamında söyledim zaten 18 inç ofsetli jant sığmaz bertoneye bunun 17 inç daha az ofsetlisi güzel olur en güzeli turbo jantıda onuda bulmak sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Turbo jantına lafım yok canım, oxigin den önce aramadım değil
turkerrr' Alıntı: jant dandik belli ama german style anlamında söyledim zaten 18 inç ofsetli jant sığmaz bertoneye bunun 17 inç daha az ofsetlisi güzel olur en güzeli turbo jantıda onuda bulmak sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Turbo jantına lafım yok canım, oxigin den önce aramadım değil
17 Mar 2010 #97 rcp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Eki 2007 Mesajlar 500 Tepkime puanı 1 Puanları 0 türker in bahsettiği jant benim arabaya takacağımdan harbiden 10 numara ı love german style
18 Mar 2010 #98 Chatin Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ağu 2006 Mesajlar 1,685 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 jant mükemmel. türker yani kedi kedi olalı
21 Mar 2010 #99 emrastra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 1,953 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 35 çok güzel olmuş.... sinyal duylarını nereden buldunuz?
22 Mar 2010 #100 TanerErbay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2008 Mesajlar 851 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 cok yakismis Fatih güle güle kullan