orjinal hoparlör lazım....

SATKOMANDO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba,

astra g kasa aracım için ön ve arka kapı hoparlörlerinden arıyorum çerçevesi ile birlikte olmasa da olur...

elinde çerçevesi - hoparlörü - 1 tane olan - 2 tane olan.. ne varsa nekadar varsa görüşelim arkadaşlar ...

vectra b nin arka hoparlörleri var tizleri ile birlikte çıkarmıştım 13 lük zannediyorum uyar. bi araştırın görüşelim

bende de astra g kasa var ve bana da ön-arka orjinal hoparlör lazım.bunları satın alabileceğimiz bi adres yok mu acaba?

bi arkadaş hopörlörlerini değiştirmek istiodu daha kaliteli bi hoparlörlerle bi soruyum bakıyım arabası astra 2001 model sizede uyarsa

Patlak orijinal Astra G hoparlörleriniz, ölü olduğu için ölü fiyatına alınır :) Üstüne dua da edilir :D

Bana astra astra g ön twetter hoparlörleri lazım 2 tane pm atabilirsiniz

çıkmacılara bakabilirsiniz çok para isteyeceklerini sanmam.. ben değersiz görüp astra g'den çıkan 2 twetterı, 2 16cmliği, 2 13liği geçen sene taşınırken çöpe atmıştı.

Özellikle orj. hoperlörler 5 para etmez kağıttandı..Kapıda takılı olduğu yerde konisi katlanmıştı birinin

orjinalleri opel parçacılarında mevcut ve sanırım tanesi 50 tl civarı yoksa bile siparişle getirirler..ama tavsiyem çıkmacılardan araştırın sahibinden de bir sürü hasarlı g kasa var araştırın mutlaka bulursunuz

Geri