27 Kas 2014 #1 A ahmetyr Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2014 Mesajlar 1,011 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 26 Merhaba arkadaşlar opelsizaslanın google play storede android uygulaması varmı ?? thnxx
27 Kas 2014 #2 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? ahmetyr link' Alıntı: Merhaba arkadaşlar opelsizaslanın google play storede android uygulaması varmı ?? thnxx Genişletmek için tıkla ... Malesef yok.
Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? ahmetyr link' Alıntı: Merhaba arkadaşlar opelsizaslanın google play storede android uygulaması varmı ?? thnxx Genişletmek için tıkla ... Malesef yok.
27 Kas 2014 #3 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? Forumdan bir arkadaşımız bu konuda gönüllü olarak çalışmalar yapıyordu ama proje hayata geçirilemedi... :
Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? Forumdan bir arkadaşımız bu konuda gönüllü olarak çalışmalar yapıyordu ama proje hayata geçirilemedi... :
27 Kas 2014 #4 mucahitduran Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 5,207 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? MeRt link' Alıntı: Forumdan bir arkadaşımız bu konuda gönüllü olarak çalışmalar yapıyordu ama proje hayata geçirilemedi... : Genişletmek için tıkla ... +1 sahi ne oldu uygulama? )
Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? MeRt link' Alıntı: Forumdan bir arkadaşımız bu konuda gönüllü olarak çalışmalar yapıyordu ama proje hayata geçirilemedi... : Genişletmek için tıkla ... +1 sahi ne oldu uygulama? )
27 Kas 2014 #5 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? mucahitduran link' Alıntı: +1 sahi ne oldu uygulama? ) Genişletmek için tıkla ... Arkadaş vazgeçti herhalde yada hala üzerinde çalışıyor da olabilir.
Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? mucahitduran link' Alıntı: +1 sahi ne oldu uygulama? ) Genişletmek için tıkla ... Arkadaş vazgeçti herhalde yada hala üzerinde çalışıyor da olabilir.
27 Kas 2014 #6 H harunhoca Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2013 Mesajlar 9,194 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? Daha oraya gelinemedi.
27 Kas 2014 #7 R revelation Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 12,367 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? Ben de baya bir uğraşmıştım. gerçekten içinden çıkılacak kadar kolay bir iş değil.
Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? Ben de baya bir uğraşmıştım. gerçekten içinden çıkılacak kadar kolay bir iş değil.
29 Kas 2014 Konuyu Başlatan #8 A ahmetyr Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2014 Mesajlar 1,011 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 26 Ynt: Opelsizasla nın android uygulaması varmı?? Anladım arkadaşlar sağ olun