Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inanmamanıza neden olan şey nedir yav? arabada 260 kadran war. vites oranları 260 a kadar izin veriyo düz yoluda buldun mu mesela izmir-çeşme otoyolu neden araba çıkmasın ki motoru sağlamsa?
benim araba 258 yapıor orada devirkesiciye giriyor daha da gitmiyor. klima açık 230 yaptı en fazla. klima baya etkiliyor arkadaşlar 258 istanbul-ankara otobanında yaptım 230u sabaha doğru eskişehir yolunda okula giderken yaptım
Arkdaslar Ankara otobanında Opel kadet-d 95 model 1.7 disel wagon resimdeki göründüğü gibi 218 bastım çok hafif eğimliydi yol.220yide cok rahhat basardım radar korkum var ehliyeti yeni aldım cezaya girmeyelim.
İşte arkadaslar resimdeki bizim arabanın ibresi bidahakine nasip olursa ibre 220deyken cektirecem sağlun saygılar.
arkadaslar söylemeyi unutmusum araba avrupa arabası yani gümrükten geldi.üstü neyim açılıyo + arkadaslar gümrükten araba sağlam cıkmıo biliyosunuz bizm arabada motor kapagı catlakmış şuan motor sıfır motor.Bazı arkadaslar diyeceklerdi.Bu araba bukadar basarmı die ama basıyo işte motor sıfır olunca inanmayana mazot fullemesine iddasına girebilirm hatta 220 ibresini gecirecem ..
Burda arabanın 1.7 disel olduguna kanıt.Ha bu araba bu arada ara üretim yani özel üretim.fazla bulunmuo yani
bakın burada plakadan anlasılıo arkadaslar avrupa arabaları cok dayanıklı kaport ve motor bakımından ama bi kazada parcasını taa yurt dısından getittiriyosn lütfen dikkat edelim türkiyede fazla bulunmuo