Opellerde hangi marka lpg tercih edilmeli?

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Şub 2007
Mesajlar
178
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
52
Siteyi ziyaret et
Arkadaşım omvl sakın taktırma opele en uyumsuz lpg sistemi neler çektim şu son zamanda bir önceki opelimde brc vardı son derece memnundum hatta bu aracımdada omvl yi söktürtüp brc taktırmayı düşünüyorum.
 

kustooo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Tem 2007
Mesajlar
1,380
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
BRC yi çok övmüşlerdi ama taksici markası işte ucuz oldugu için tuttu diye bi iki karalamadan dolayı vazgectim. LOVATO da daha önceden duydugum iyi bi markaydı. önceden şahinime bağlamıstım eski düzen bi sorun çıkarmamıştı.

benim lpg min markası OMVL.

hangi markayı nerde taktırcam diye gezerken bu markayı taktıranlar kullananlar çok övdü markayı. hatta marka performans ve yakıt tasarrufu açısından guinness'e girdi dendi!!! ama abartı geldi bana biraz :)

nisanda 1600 ytl ye taktırdım sıralı sistemi. diğer markalar az daha ucuz oluyo galiba. masraflarıyla fln 1850 - 1900 ytl maliyeti oldu bana.

7000km civarı da yol yaptım nisandan bu yana. hiç bi sorun yok. şehir içi 13-14 kurus yakıyo. ki bu devirli kullandıgım zmn. 5000den aşşa vites atmam :cool:

arada bi de ankara-iskenderun yaptı abim. 210-220 gördü daha da giderdi de basmadım dedi. nedense :)

çok övdüm galiba ama anlayın işte iyi ki taktırmısım diyorum :)

ama takan usta da çok önemli tabi.
herkesin ustası iyidir tabi. bu benim motor ustam diil sadece lpg için gittim ama memnun kaldım. burda işyeri usta adı vermek sakıncalı mı bilmiyorum. onun için ilgilenen olursa özelden atarım.

valla bi komisyonum yok sadece paylaşmak adına yazdım bu kadar şeyi. siz yine de ii bi araştırmadan taktırmayın.

iyi sürüşler
 
Son düzenleme:
M

muson

Bilgi Girilmemiş
en önemlisi denildiği gibi işçişlik.işini bilen biri olsun . be aracın yanında durmadım ama bana ayrıntılı bir şekilde neler yapacaklarını anlattılar .akşam geldiğimde ise her şey denildiği gibi idi. arabama aldesa taktılar.arabam 2004 astra elegance twinport new kasa.8 aydır hiç bir sorun yok inanması güç ama çok ekonomik. 40 ytl ile 450 km yol geldi .iskenderun-aksaray arasını.
dediğim ghibi işçilik
arabaya uygun kit
marka sadece isim aldanmayın.
 

lazurinena

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Kas 2007
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
bende montajı yaptırdığım ustanın zoruyla simit tank taktırdım ama sonra çok iyi bir karar vermişim bagajın tamamı kullanılır oluyor. Brc taktıracaksan gaz kontrolunu o küçük torpidoya monte ettirebilirsin çünkü bu kontrol cihazı diğerlerine oranla biraz daha büyük ama diğer markalardan taktıracaksan sol tarafta uygun bir yere monte ettirirsin çünkü bu küçük torpidoyu ruhsat kalem gözlük vs. şeyleri koymaya yarıyor
sorması ayıp bagaj işi tamam kullanılıyor da stepne lastiği eve mi bıraktın bagajında yokmu yani nasıl tamamını kullanıyon bagajın bi formülü varsa bizimle de paylaş bilelim benim merivanın bagajı bayaa daraldı stepneden mütevellit:D
 

omerince

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
25 Eyl 2007
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
ben lpg otogaz dönüşüm sisteminde çalışıyorum.
Biliyorsunuz ki lpg alternatif yakıt biçimidir.Taktırın,siz benzinde binecekseniz benzinde binmeye devam edin kafanız eser de uzun yola çıkacaksanız alın aracınızı lpg konumuna bakın bakalım kilometrede ne kadar kar edeceksiniz :)
Uşak ili için söylüyorum bunu il il litre fiyatları değişiyor kuruş bazında.
benzinin burada litresi 3,10 ytl,gazın ise 1.74 ytl.Litre bazında 1.36 ytl kar ediyorsunuz.Aracınız ister rampa çıkışta ister dur kalklarda en ufak bir performans kaybetmiyor.Her 10.000 km de bakımları var bakımlarda gaz filtreleri değişiyor.Onların da fiyatları 50 ytl.
Lütfen Peşimden Gel demek istiyorsanız bence bi deneyin.
Herhangibir sorunla karşılaşmıyorsunuz.Aşağıdaki markaların yetkili servisi ve bayisiyiz.
Kdv dahil peşin fiyatları :
Zavoli 4 silindir : 1550 ytl, 6 silindir : 2300 ytl, 8 silindir : 2550 ytl
Brc 4 silindir : 1600 ytl, 6 silindir : 2350 ytl, 8 silindir : 2600 ytl
Aldesa 4 silindir : 1250 ytl , 6 silindir: 2000 ytl, 8 silindir : 2250 ytl
Kredi kartına 12 aya kadar taksit seçenekleri var ama banka komisyon alıyor.
Karar veren arkadaşlarımız pm den bana mesaj atsin adresimizi vereyim..
Fiyatlarda yardımcı olurum.
Siz yeter ki karar verin...Saygılar
 

isabuncu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
19
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
64
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende uzun uzun araştırmalar neticesinde aracıma lpg taktırdım.biraz pinpirikli olduğum için çok ince eleyip sık dokudum:))sonunda istediğim gibi oldu.brc marka taktırdım.ankarada opiste bu işin uzmanı uğur bey( kendisine ilgisinden dolayıda teşekkür ediyorum)e aracımı teslim ettim ve itina ile lpg montajı yaptı.hayran oldum. ben bu kadar beklemiyordum. lpg taktıracak arkadaşlara oraya bir uğrayıp görüşmesini tavsiye ederim.aracımda performans olarak hiç fark yok. yakıt sarfiyatını ileri aşmalarda sizlere bildireceğim.
 

sahlan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ara 2007
Mesajlar
129
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Siteyi ziyaret et
6-7 yil once elime bir gaz beyni gecmisti lawota larin meshur oldugu donemde, ben bunu taktirmistim , inanin aracin cekis performansi daha cok artmisti aracimi sattim sattigim kisiden gelen cevap diyoki ya sana bisey sorucam bu arac gaz la giderken daha guzel cekiyo diye inanin boyle idi simdi bu gaz cihazin markasi opelin fabrikasinda araclari icin cikardigi bir marka imis cihazda sadece opel armasi ve opel yaziyodu bence arastirin bu cihazi, anlamam ama icinde cift diafram varmis normal hizda birisi acik arac suratlendimi ikinci diaframi aciyormus super bir cihazdi ..
 

sahlan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ara 2007
Mesajlar
129
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Siteyi ziyaret et
arkadaslar bu siteye bir bakin bilginiz olsun bu avrupada hollanda devletinin destekledigi bir sistem vergide bu sistemi ozellikle g3 sistemini dosettirdiginiz zaman normal vergiden yillik 400 euro ya yakin geri odeme aliyorsunuz sitedeki arac modellerinin uzerine basinca motordaki sistemi baglanilmis seklini gorursunuz..http://www.czakram.nl/auto.php
 
Üst