Opellerde en iyi benzin hangisi?

bencede önemli olan bayi. ben gaz kullandığım için lpgden bahsetcem ankara hasköy shellden çok defa gaz aldım ve çok memnundum ama son seferinde çankırı shellden berbat bir gaz verdiler araç hala düzen tutmuyor :(

Ben her zaman opet alırım.Araba opet benzinini aldımı şaha kalkıyor.Bir defa petrol ofisi aldım araba resmen sürünüyor.Opete devam diyorum.

opet 95 oktan

çoğunu denedim shell'den memnun kaldım.

önemli olan bayi. çok güvendiğin bi firma, şehirlerası gidiyorsun. benzin yada mazot aldın. tamamen risk. katkı ürünleri eklemiş olabiliyorlar. istanbulda 3 yer dışında almadım daha ama farklı bir şehire gidince hiç bir anlamı kalmıyor. denetlenmesi lazım bayinin ama o da hayal. akaryakıt bu kadar pahalı olursa tabiki satılanın yarısı düzgün rafine edilmemiş kaçak yakıt olacaktır. yapacak bişey yok.

Opet

Bende opet 97 kullanıyorum. 95'ini de al diyorlar. Yeni açılmış olan bayileri tercih etmek lazım. Sonradan bozuyorlar dikkat.

Aracı aldığımdan beri aynı 2 bayiden, Opet 97 alıyorum, memnunum. Opet-Kafes, Opet-Dikmen.

genelde opet

ben kullanmakta olduğum aracıma gelenlde opetten alırım ve gayette memnunum,daha önceden shell kullanıyordum memnundum ama istasyon istasyonu tutmuyor,biri gayet iyi çıkıyor diğeri berbat araba bayılıyor,bir kere yanıldım po dan aldım(tabi aldığım yer kaçak satıyormuş sonradan öğrendim) aracım sürekli tıkana tıkana gitmeye başladı...ama opetlerin hemen hemen bütün istasyonları iyi...:good:

bizim doktor hanım ablamızın ford mondeosu var ve civarda shell po ve opet var, hepsini denemiş hepsinde de kirlilikten ötürü arıza çıkmış. Başka seçeneği de yok. şansa o an kirli olursa doğru ustaya. özellikle küçük yerlerden almamanızı, özellikle de kamyoncuların ve otobüslerin uğradığı petrolcüleri denemenizi tavsiye ederim.
örnek verecek olursak kamyoncuların yemek yedikleri yerlerde yemek yiyin uzun yolda, çünkü mideyi bozmayan, ağırlık hissi vermeyen ucuz ve kaliteli yerleri deneyimleyip keşfeden onlardır genelde. bizim arkadaş uzun yolda nerde kamyonların biriktiğini görsem be de orda durup yemek yiyorum diyor mesela

ben bp kullanıyorum 5 senedir memnunum

Geri