Opellerde en iyi benzin hangisi?

ben de gazı ve benzini shell den alıorm gayet memnunum bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar

Petrol Ofisi kullanın yerli ürün diyor arkadşlar.Ama ilkd defa maximum kampanya yapmıştı depoyu doldurdum. Memnun kalmadım. Hafif hafif itekleme titreme yaptı.Hizmet kalite Shell derim. İngiliz ama ne yaparsın. Bizimkilerde kalite üretsin...

kimyager arkadaş shel çalışıyor o bile bana git başka yerden al dedi tercih sizin tabi

benzini shelden aklı kelden al demişler ama ben genelde petrol ofisi 95 kullanıyorum.

bence de markadan ziyade bayi önemli. Kapalı kutu, adam benzin diye ne koyduğunu nerden bilelim. güvenilik satıcıyı tercih ediyorum. Kayseri'de süha var. Aynı zamanda kent ve süha otobüs firmalarının sahibi. kendi araçları da aynı yerden yakıt alıyor. Kötü yakıt koysa kendi araçları da zarar görecek. Birçok yerden benzin ve gaz aldım, burası bir numara. Eğer yolum düşmez ise opeti tercih ediyorum. opetin denetimleri çok sıkıymış. bu yüzden kolay kolay hile yapacaklarını zannetmiyorum. sühadan aldığım gaz ve benzin ile daha çok yol gidiyor aracım. bu kaliteden mi, pompaları fazla mı basıyor, yok diğerleri az mı basıyor, hava mı basıyor bilmiyorum.

petrol ofisi her bayide aynımı bilmiyorum ama bikaçkere denk geldi yeni gelen benzini dolum olan pompadan benzin vermiyorlar diğer pompaya yöneltiyorlar dinlenmiş benzin hatta merak ettim sordum

Petrol Ofisi kullanın yerli ürün diyor arkadşlar.Ama ilkd defa maximum kampanya yapmıştı depoyu doldurdum. Memnun kalmadım. Hafif hafif itekleme titreme yaptı.Hizmet kalite Shell derim. İngiliz ama ne yaparsın. Bizimkilerde kalite üretsin...

Shell Hollanda firması diye biliyorum ama...

ben sürekli shell den alıyorum bir sıkıntımda olmadı şimdiğe kadar tavsiye ederim ankarada ben baydarlar ve reis shell den alıyorum ankaranın en sağlam istasyonları

Son düzenleme:
masallah reklamlar dız boyu opel ben hangısı hedıyemı verırse ordan alıyorum

Benzini ŞELden aklı KELden alacan deselerde ben her zaman BP den alıyorum lakin günümüzde öyle kalitesiz akaryakıt hiçbir anadağıtım şirketinde satılmıyor. Hepsi katkılı yakıtlar burada önemli olan bayidir. Birde hatırlatayım sıcak günlerde, günün sabah ve gece gibi soğuk zaman dilimlerinde alırsanız daha yoğun yakıt almış olursunuz.

Geri