Opellerde en iyi benzin hangisi?

ben de shell'den alırım bi sorun çıkmaz.

shellden alıyordum ama çok çabuk bitiyordu şimdi petrol ofisinden alıyorum daha uzun gidiyor. belki aldığım istasyondan kaynaklanabilir

Mecbur kalmadıkça shell den almam.Nedenine gelince Bir depo benzinde çok denedim bazen 70 ve bazende 80 km noksan yapıyor. Bunu aldığım diğer markalar ile kıyaslamasını yaptıktan sonra değerlendirdim.:(

burada markadan ziyade bayi cok onemli. cunku ne yazikki bayi denetimleri TRde istenen duzeyde degil. Kacak akaryakit kullanan o kadar cok bayi var ki.

burada markadan ziyade bayi cok onemli. cunku ne yazikki bayi denetimleri TRde istenen duzeyde degil. Kacak akaryakit kullanan o kadar cok bayi var ki.[/quote

Gerçek payı yüksek.Yazın tatil beldelerinde korkunç boyutlarda denilebilir.
Yazın beş veya atı ayım didimde geçer. Buna rahmen bu sene didimden bir kez olsun benzin almışlığım yok.

ben şu an opet kullanıyorum. performansı iyi. henüz depo bitirmedim hiç çünkü araba gazlı, gazı da shell otogaz alıyorum. ondan da memnunum.

Babam bugün anlatıyordu bir arkadaşı o caddede shell benzinlik var benzin almış sonra soluğu tamircide almış benzine bakmışlar benzinde %70 su çıkmış.Ben şaşırdım nasıl oluyor bu diye hadi canım sende dedim babama.Sanırım yurdumun denetleme eksikliği devlet daireleri gibi benzinlikleride etkilemiş.Bunları denetleyen bir kuruluş var mı acaba?

kimse yazmamis ama ben BP yi kullaniyorum. ve arabanin cekisinden gayet memnunum. Vectra 2.0 otomatik, bazen de gaz pedalini yapistiriyorum ve su an 320 YKr yakiyor. ( sehir ici). shell i hic denemedim.

ben opetten alıyorum ve gayet memnunum

Geri