opelinde shell v-power kullanan???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın baktım klavuzuna 95 te süper yazıo 98 oktanda da süper plus yazıo uygun oalrak.neye göre farkedio bu değer anlamadım.ama şöle bişivar bnm aldımm v-power racing +98 oktan yazıo üstünde.ama 100 oktan yazıo bide çerçeve içinde ne iş anlamadım.peki bu oktan artıncayakıt sarfiyatıda mı artıyo onumu sölüyosunuz?

bende ilk çıktığında kullanmıştım,performansı bariz bir şekilde artırıyor fakat tüketim değerleride %15-20 artıyor,zaten fiyatıda hem 95 oktana göre hemde diğer 97 oktanlara göre çok yüksek,daha sonra opet'in 97 oktanını denedim hem tüketim değerleri düşük hem performansı hemen hemen 100 oktanla aynı (hatta motor daha sessiz) hemde 95 oktanla arasında çok az fiyat farkı olduğu için artık sürekli onu kullanıyorum...

forever 95 :rock :rock :rock

aracınızın kitapçığında kaç oktan kullanmanız gerektiği yazıyorsa onu kullanmanızı tavsiye ederim.Forum da arattırırsanız oktan sayıları ve kullanımı gibi bir konu açılmıştı...Saygılar
:good:

v-power 100 değil 97 oktandır v-power racing 100 oktandır ve normal şehir içi araçlar için değil büyük motorlu performans araçları için geliştirilmiştir. Motorunuz 1.6 ve altıysa 97 oktandan yukarısı herhangi bir performans artışı getirmez, büyük motorlarda performans artışı olur. Shell 95 oktan ile Shell v-power 97 normal şehir içi araçlarda fark yaratıyor kesinlikle. 95 koyunca şahine biniyomuş gibi hissediyorum. Bizim şehirlerimiz için üretilen araçlar için bence en uygun yakıt Shell V-POWER. ayrıca bildiğim kadarıyla farkı görebilmek için benzinlerin karışmaması da gerekli bi depo bittikten sonra fark anlaşılıyor.

100 oktan arabayı salaklastırdı ama bence 97 iyi

97 gerçekten araçta fark yaratıyo ama yakıt sarfiyatı aşırı artıyo onun için malesef 95 kulanıyorum :sorry: :sorry:

sürekli ben de kullanıyorum.ben diğer benzinlerle arasında hiç bir fark hissedemedim.tek farkı ;fiyatı...

Ben şahsen shell'ciyim,seviyorum shell'i...

Geri