Opelin Tamir Cd'si

AHMETKARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bir internet sitesi buldum opelin tüm parçalarının sökülüp takılmasını gösteriyor ama yabancı böyle bir cd var mı nasıl temin edilir?
http://www.autocd.spb.ru/

Bir ara gittigidiyorda görmüştüm.25 ytl istiyorlardı.
almadığıma k....k gibi pişman oldum ama...
selamlar

Bu linkteki resimler EPC servis programı.söküp takmadan ziyade parça kodları ve açılımları için kullanılır.
Ayrıca pdf dosyası olarak paylaşım programlarından servis manual lerini bulabilirsiniz.

arkadaşlar neyi sökmek ıstıyorsunuz? işi bilenine bırakmak en ıyısıdır

arkadaşlar neyi sökmek ıstıyorsunuz? işi bilenine bırakmak en ıyısıdır

Astrammm'a katılıorum. ustalar kaç sene eğitim alıyo biz bi cdden adamların aldığı eğitimi mi alıcas. Belki ufak tefek şeyler için servise gitmemek için sormuşsunuzdur. Ama ufak tefek sorun deyip geçmeyin bence yinede bi ustası baksa iyi olur. Tabi gerçek ustası...

Bu arada istediğiniz set bu olsa gerek
http://urun.gittigidiyor.com/OPEL-FABRIKA-SERVIS-TAMIR-CD-SETI_W0QQidZZ4378245

Son düzenleme:
evet sonunda aradığımı buldum bir arkadaş gönderdi kurdum fakat ingilizce arabanın parça kodlarını, parçaların sökülüp takılmasını gösteriyor.

arkadaşlar bende bu cd yi uzun zamandır arıyorum. bişekilde paylaşıma sunamaz mıyız?

Ahmet bey
gerçekten nasııl paylaşabiliriz.
selamlar

sizlere burda yeni enson EPC 3.0 VERSİYONUNU verecegim buraya uplod edecegim nasıl kurulacagınıda antacagım verdigim program opelin kendi orj paraça programıdır hemde çizimli halinde işlerim çok yogun oldugu için baya zamandan beri giremedim foruma arkadaşlar yada bunun için bir yeni konu açarım ordan dowland edersiniz nasıl kuruluru resimli açıklama talimatınıda verecegim

bende 2 adet cd var bilgisayara kuruluyor fakat internet ortamına nasıl taşınır onu bilmiyorum. cd leri evde unuttum yarın getiririm internete taşınması hususunda yardımcı olabilirseniz tabii ki herkesle paylaşmak isterim

Geri