opelin astra III kampanyası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de öyle yapıcam. trafik işlemleri için gerekli mi acaba diye sordum. valla bir haftadır arabasızım. sudan çıkmış balığa döndüm. bir an önce arabama kavuşmak istiyorum.

ben de öyle yapıcam. trafik işlemleri için gerekli mi acaba diye sordum. valla bir haftadır arabasızım. sudan çıkmış balığa döndüm. bir an önce arabama kavuşmak istiyorum.
trafik işlemleri için burdaki arkadaş sadece faturanın aslı ve aracın bilgilerini içeren "teknik belge" denilen belgenin aslı yeterli olur diyor. sanırım gerek yok mtv makbuzuna.

trafik işlemleri için burdaki arkadaş sadece faturanın aslı ve aracın bilgilerini içeren "teknik belge" denilen belgenin aslı yeterli olur diyor. sanırım gerek yok mtv makbuzuna.

ben aracımı alırken satış temsilcisi MTV'yi 20-25 gün sonra ödersiniz demişti.bende bugun kontrol ettim internet vergi dairesinden kayıtlı araç yok diyor.Sanırım arabanın sisteme girmesi biraz zaman alıyor.

Son düzenleme:
ben aracımı alırken satış temsilcisi MTV'yi 20-25 gün sonra ödersiniz demişti.bende bugun kontrol ettim internet vergi dairesinden kayıtlı araç yok diyor.Sanırım arabanın sisteme girmes,i biraz zaman alıyor.
bu konuda çok net bilgi sahibi değilim ama doğru olabilir

o zaman problem yok. bana faturayı uygunluk belgesini falan verdiler. bir de trafik sigortası yapmışlar. o da onlardan oldu. 500 lira da indirim yapmışlardı plaka işlemleri için. bakalım artık.

ben aracımı alırken satış temsilcisi MTV'yi 20-25 gün sonra ödersiniz demişti.bende bugun kontrol ettim internet vergi dairesinden kayıtlı araç yok diyor.Sanırım arabanın sisteme girmesi biraz zaman alıyor.

Aracın internette kaydının görünmesi 5-6 gün sürüyor ama bankadan ne zaman isterseniz yatırabiliyorsunuz...

çok sorun değil ya internette göründüğü zaman yatırırım.

Geri