opelin astra III kampanyası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali Bey bu arada ben de Kdz.Ereğli'liyim :)
8 senedir Çanakale'de yasıyorum iş dolayısıyla.

hemşehri sayılırız bende bu yaz çanakkale saroz ve gökçeadayı dolaştıım gyet güzel bir yer de yaşıyorsunuzz
bu arada ereğlinin neresindensinizz

hemşehri sayılırız bende bu yaz çanakkale saroz ve gökçeadayı dolaştıım gyet güzel bir yer de yaşıyorsunuzz
bu arada ereğlinin neresindensinizz
sarıkorkmaz mah. (yeşiltepe yolu civarı diyelim)
evet ç.kale güzel de ben biga'dayım. iş dolayısıyla çok da gezmeye vakit kalmıyor açıkçası. Astra'yı aldıktan sonra bol bol gezeriz artık :):):)

murat bey siz ne kadar bir fiyata anlaştınız acaba

murat bey siz ne kadar bir fiyata anlaştınız acaba
37.000 TL, easytronic vites, trafik işlemleri bana ait olacak (yaklaşık 500 TL)

hayırlı olsub tekrar inşallah konfor paketlidir

konfor paketli tabii. yoksa hiç bir cazibesi kalmaz :)

arkadaşlar ben pazartesi arabayı teslim alıcam.ama bu bayiden boyalı alınan arabaları duyunca biraz tereddüt ettim ve yanımda bir boyacı götürmeyi düşünüyorum..arabayı ankara opal'dan aldım..oraya yakın yada tanıdığı boyacı olan varsa benimle iletişim kurabilirlerse çok sevinirim..

abi krom cıta, karter koruma, paspas iste hediye olarak...
valla satış temsilcisi bayan binbir tane bahane uydurdu paspas ve krom çıta için. yok krom çıtaların su an kullanılanları oksitleniyo dedi, güvenip veremiyoruz dedi, paspas hediye etmek genel merkez tarafından yasaklandı vs şeyler söyledi, ama yemezler :)
karter koruma, trafik ve ilkyardım seti alıcam ama haftaya aracı almaya bayiye gittiğimde diğerleri için de şansımı zorlıycam tekrar tabi.

Geri