Opelimi dövmüşler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chaykesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun arkadaşım. Bir beyinsiz dir de geç üzerinden. Ben de bir sabah arabama inmiştim ki, sol ayna yok kopmuş, gerçi ayna kırık yerde duruyo ama dış kasası ortada yoktu. Çok sinirlendim ama ne yapalım yapacak birşey yok. Ne yapacaksa kırık ayna kasasını...

boyle sey olurmu ya bunu yapana ne desek az kufur etmeye degmez...ya bu arabalardan ne ısterlerkı sorunun warsa sahıbıyle hallet ne dıyım ya gecmıs olsun kardes

Geçmiş olsun arkadaşım. Bir beyinsiz dir de geç üzerinden. Ben de bir sabah arabama inmiştim ki, sol ayna yok kopmuş, gerçi ayna kırık yerde duruyo ama dış kasası ortada yoktu. Çok sinirlendim ama ne yapalım yapacak birşey yok. Ne yapacaksa kırık ayna kasasını...

Kırık ayna kasası. Farklı bir fantazisi vardır belki...:)

Çok geçmiş olsun...
Allah başka kaza bela vermesin. Sen merak etme o tekmeleyenlerin bir yerinden misliyle çıkar yaptıkları. Allahlarından bulsunlar. Millet ne emeklerle yemeden içmeden kısıp mal alıyor işte böyle karaktersizlerde çıkıp insanın malını ziyan ediyor...
Bende üzüldüm senin adına...

İlginç gelişme...

Araba tekme yedi ama kısmeti açıldı. Nasıl mı? Artık nasıl olsa hasar almış arabasından soğumuştur düşüncesiyle bol miktarda satma teklifi alıyorum. Aracımdan hiç soğumadım ama teklifler çok cazipleşmeye başladı:o Tövbe tövbeeee...

Geçmiş olsun... Benzer bi olay benimde başıma geldi. Arka sol çamurluğa 15 cm boyunda kalın bi çizik atmışlar. Daha 3 ay oldu alalı yazık oldu. Ne diyelim bize bişey olmasın.....

çok geçmiş olsun aynısını benim arabaya ve annemin vectrayada yaptılar vectranın sol ön çamurluğu anahtarla çizip kapıya kadar sinyali kırıp teke amışları bide ön kaportaya yumruk benim arabanında lastiklerini indirip arka tampona tekme atmışlar haifi çizikler var bu insanlar ne zevk alıyor anlamıorum allah belalrını versin başka bişe demiorum !

Geçmiş olsun valla kendi arabama yapılmış gibi hissetim kardeş.

Geri