Opelimi dövmüşler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chaykesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun.Daha önce benim eski arabanında aynasını kırmaya kalkan bi şahsiyeti yakalayıp kolunu iki yerden kırmış ve aracıma verdiği tüm hasarı fazlasıyla ödetmiştim.Umarım sende bunu yapanı denk getirirsin.Karakola götür diyenler olabilir.Karakolda sizi anlaştırmaya çalışıyorlar.Ben bu herifin kolunuda karakolda kırdım zaten.Tavsite ederim.(Bana acımayana bende acımam) :good: :good: :good:
öncelikle çok geçmiş olsun.benimde ufak tefek şeyler başıma geldi tek dileğim arkadaşın yaptığı gibi yapanı yakalayıp bunu fazlasıyla ödetmek ama ben karakola kadar bekleyemem heralde:)

Esfan kardeş dilerim benim opelime musallat olan senin eline düşer:good:

Geçmiş olsun birader.Çorum'u bilirim.2003'de ordaydım.Sessiz kendi halinde bir yer ama en büyük caddesinde dahi araç trafiği yoğun.Yol çok dar ve park eden araçlar zaten dar olan yolu daha da daraltıyor.Ambulanslar çoğu kez trafikten ötürü gidecekleri yere geç kalıyorlar.
Suç oranının çok yüksek olduğu bir yer değil çorum ama gençleri biraz heyecanlı.Bildiğim kadarı ile binevler tarafı merkeze yakın mahallelere göre daha sessiz.Sizin başınıza gelen olaya çok şaşırdım.Çorum da böyle birşey olmasına çok şaşırdım.Tekrar geçmiş olsun.

terbiyesiz herif işte , bi derdin varsa gel söyle.

bu akşam ben de 100.yılda ışıklarda beklerken bi kamyonet sağa dönüşte sol tarafımdan tepeme biniyodu kornaya bastım çarpacaktı. yanaştım yanına aynı hızda napıyosun sen dedim camı açıp serseri bi genç vardı kim ehliyet verdiyse artık, naptım ki ne var falan dedi, sonra arkada kaldığı bi an hızlanıp yanımdan hareket çekip geçti gitti. bir sonraki ışıklarda yakaladım ama arada iki araba vardı ve kalabalıktı, tenha olsa koşup kapısını açıp aşağı indirip ağzını burnunu kırasım geldi serserinin.

Bazen gerçekten sinirlenmemek birini eline geçirmek kaçınılmaz.

Geçmiş olsun birader.Çorum'u bilirim.2003'de ordaydım.Sessiz kendi halinde bir yer ama en büyük caddesinde dahi araç trafiği yoğun.Yol çok dar ve park eden araçlar zaten dar olan yolu daha da daraltıyor.Ambulanslar çoğu kez trafikten ötürü gidecekleri yere geç kalıyorlar.
Suç oranının çok yüksek olduğu bir yer değil çorum ama gençleri biraz heyecanlı.Bildiğim kadarı ile binevler tarafı merkeze yakın mahallelere göre daha sessiz.Sizin başınıza gelen olaya çok şaşırdım.Çorum da böyle birşey olmasına çok şaşırdım.Tekrar geçmiş olsun.

Haklısın, küçük anadolum şehri. Kayseride sokaklar buraların caddelerinden iki misli geniştir.

bunlar hain insanlar allahım akıl versin milli bir servet yapanları kınıyorum geçmiş olsun

çok çok geçmişler olsun....iyiki yapanları bulmnamışsın ...bulsan da büyük dert oluyor....malum yasalar sağ olsun...haklı iken haksız eder insanı....:mad:

onu yapan insancıklar yemleri ve arpaları fazla geldiği için tepinme ihtiyacı hissetmiş ve çiftesi aracına denk gelmiş arkadaşım.geçmiş olsun ama sen onların e....liklerine bağışla

gecmiş olsun belki vakumla düzelir

onu yapan insancıklar yemleri ve arpaları fazla geldiği için tepinme ihtiyacı hissetmiş ve çiftesi aracına denk gelmiş arkadaşım.geçmiş olsun ama sen onların e....liklerine bağışla

Bağışlamak zor. Bize "bir malın sahibi yoksa emanetinmiş gib koru" diye öğrettiler. Dün komşumunda arabasının iki tarafınıda boydan boya derin çizmişler. :mad: Taşınmak gerek bu şehirden galiba.

Geri