Opelim nette bi problemmi var

Dostum kusura bakma ben kimseye ders vermeye calışmadım benim haddime düşmez o iş. Ben sadece bilmeyenleri bilgilendirme açısından anlatmaya calıştım. elimden geldiğince. Buarada Siz php-nuke, vBluletin le uğraşırken kusura bakmayın ama ben kendi forumu ve portalımı kendim sıfırdan yazıyordum.
İleri derece MySQL ve PHP bilgim var istersen bir gün aldığım başarı sertifikalarını gösterim. 2002 yılında Türkiyenin en iyi Türkçe php-nuke yardım sitesini açtık. (Netopsiyon).

Bu tarz konular başka sitelerde de konuşultu burası kurumsal bir site değil. Tamamen bilgilerimizi paylaşmak için yeri geldiğinde fazla parcalarımızı birbizimize hediye ettğimiz, mutluluklarımızı , sevinçlerimizi paylaştığımız paylaşım sitesi. 4 gün o kadar uzun bir süre değil. Buradaki yetkililer kendi çabaları ile bişiler yapıyor. Sitede bölüm sorumlusu arkadaşımızın kendi işlerinden güçlerinden ayırdıkları zamanlarda ilgileniyor.

Not: Sitenin yönetimi veya site ile hiç bir organik bağım yoktur. Zaten bu kapalı kalan 4gün sürecte nişanım vardı ben kapandığını bile görmedim.

Netopsiyonun daha önce müşterisi olmuştum kendileriyle 3 yıl çalıştım. Hostingteki Sanırım Metin bey ve Utku yada umut bey vardı utku daha sonra ayrıldı filan orda onların çok yardımını almıştım.

Nişanınız hayırlı olsun ALLAH tamamını erdirsin inşallah.

Benim söylemek istediğim beceriksizlik lafını herkes anlamak istediği gibi anlamış. Hatta bu sarfettiğim söz için burada beni sevmeyen bazı insanların hemen çok büyük birşeymiş gibi bana yüklenmelerini gerçekten bekliyordum. Hiç şaşırmadım. İsim vermek istemiyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmakta.

Böyle bir durum karşısında beceriksizlik sözünü kullanman hoş bir durum değil arkadaşım neyin arkasındasın ? Ayrıca o halde sende becerikli sayılmazsın çünkü profesyonel hizmet sunan ödeme yaptığın bir kuruluşa ve onun sitesine üye olmadığının farkında olmadan her kimse beceriksizlikle suçlamaktasın agresif lisanını biraz düzeltmende fayda var bence

Son düzenleme:
Emeği geçenlere, teşekkür ederim.

Yok beceriksizlik, yok neymiş MySQL ve PHP bilgisi, çok meraklısı varsa gider, başka bir site açar.

yok siteyi kuzenim kurdu. başka bir yönetim vardı. bende üyeydim. kuzenim siteyle ilgilenemediği için kapatacağını söyledi bende satın alabileceğimi söyledim anlaştık kapanmasın diye satın aldım :D
hımmm çok güzel iyiki almışınız sizede teşekkürr ederiz

Gerilmeye gerek yok. yalnız sitede temizlik yapma gibi bir lüksüm yok. yani mesaj yada üye silmek gibi. bazı arkadaşlar biliyor geçen ay Gayrettepe asayiş şube bilişim masasından iş yerime gelip arama yapıp bilgisayarlarıma el koydular. sebebi ise sitede verilen bir ilan. ve ilan bir seneden uzunca bir süre önce verilmiş bir ilan. işleyiş uzun sürdüğü için konunun bana gelmesi bir yılı aşkın bir süre alabiliyor. Şubeye ifadeye çağrıldığımda elimde beni temize çıkaracak her türlü bilgi mevcuttu. temizlik yapmamanın faydası bu. hosting her gün yedek alıyor. o yüzden sadece süre kaybı yaşadık. ama hosting firması değişecektir.

Böyle bir durum karşısında beceriksizlik sözünü kullanman hoş bir durum değil arkadaşım neyin arkasındasın ? Ayrıca o halde sende becerikli sayılmazsın çünkü profesyonel hizmet sunan ödeme yaptığın bir kuruluşa ve onun sitesine üye olmadığının farkında olmadan her kimse beceriksizlikle suçlamaktasın agresif lisanını biraz düzeltmende fayda var bence

Sadece ve sadece sözümün arkasındayım. Benim lisanım çok agresif sizinki sütten çıkmış ak kaşık öylemi? Kullanacağım kelimeleri kimseden hele hele sizden öğrenecek değilim kusura bakmayın.

Gerilmeye gerek yok. yalnız sitede temizlik yapma gibi bir lüksüm yok. yani mesaj yada üye silmek gibi. bazı arkadaşlar biliyor geçen ay Gayrettepe asayiş şube bilişim masasından iş yerime gelip arama yapıp bilgisayarlarıma el koydular. sebebi ise sitede verilen bir ilan. ve ilan bir seneden uzunca bir süre önce verilmiş bir ilan. işleyiş uzun sürdüğü için konunun bana gelmesi bir yılı aşkın bir süre alabiliyor. Şubeye ifadeye çağrıldığımda elimde beni temize çıkaracak her türlü bilgi mevcuttu. temizlik yapmamanın faydası bu. hosting her gün yedek alıyor. o yüzden sadece süre kaybı yaşadık. ama hosting firması değişecektir.

Abla ben cevabı aldım. görüyorumki elden gelen zaten yapılıyor. herşey için sağolun. iyi ki varsınız ve iyiki opelim.neti sürdürüyorsunuz.

bide konu kilitlense tam olacak. :)

ben hiç bir zaman bu site düzgün şekilde işlerken kusura bakmayın laylaylom yapıpta kimseye yalakalık yapmadım. Yanlış anlamayın size yapıyorsunuzda demiyorum. Sitede gördüğüm sorunları her defasında gerekli konularda belirtmeye çalıştım.

Sorunları bizde belirtiyoruz eğer bir sorun olursa.. Ama kimseye beceriksiz demiyoruz... Belkide sizin beceriksiz dediğiniz kişiler sizin hiç anlamadığınız,bilmediğiniz bir şeyi biliyorlar,yapıyorlardır.. İnsanların neyde becerikli neyde beceriksiz olduğunu bi forumun hata vermesiyle,kapanmasıyla belirleyemezsiniz.

Facebook'ta hata veriyor,o zaman Mark Zuckerberg ve Facebook'ta ki onlarca çalışanda beceriksiz ? Ama nedense işlerine genel olarak baktık mı fazlasıyla başarılılar. ;)

Sorunları bizde belirtiyoruz eğer bir sorun olursa.. Ama kimseye beceriksiz demiyoruz... Belkide sizin beceriksiz dediğiniz kişiler sizin hiç anlamadığınız,bilmediğiniz bir şeyi biliyorlar,yapıyorlardır.. İnsanların neyde becerikli neyde beceriksiz olduğunu bi forumun hata vermesiyle,kapanmasıyla belirleyemezsiniz.

Facebook'ta hata veriyor,o zaman Mark Zuckerberg ve Facebook'ta ki onlarca çalışanda beceriksiz ? Ama nedense işlerine genel olarak baktık mı fazlasıyla başarılılar. ;)

Bakın beni anlamıyorsunuz beceriksiz sözcüğünü bu işi bilmediklerinden dolayı kullanmadım. elbette çok iyi bilebilirler bu gayet doğal.

Ama 4 gün kapalı kalan bir sitede sürecin uzamasından tutunda Sitemizde bakım çalışması var vb. index atılmadığı için kullandım bu sözcüğü. insanlar bilgilendirilseydi daha iyi olurdu.

Daha bu konuyu tartışmanın manası yok. Saygıyla kalın.

Bakın beni anlamıyorsunuz beceriksiz sözcüğünü bu işi bilmediklerinden dolayı kullanmadım. elbette çok iyi bilebilirler bu gayet doğal.

Ama 4 gün kapalı kalan bir sitede sürecin uzamasından tutunda Sitemizde bakım çalışması var vb. index atılmadığı için kullandım bu sözcüğü. insanlar bilgilendirilseydi daha iyi olurdu.

Daha bu konuyu tartışmanın manası yok. Saygıyla kalın.

O konuda haklısınız evet ancak şöyle de bir durum var;

Forum tamamen kapanmadan bir gün önce zaten sorunlar vardı bazı konulara giremiyorduk yani bazı bilenler vardı ama yinede bi index falan atılması gerekliydi.. :)

Geri