Dostum kusura bakma ben kimseye ders vermeye calışmadım benim haddime düşmez o iş. Ben sadece bilmeyenleri bilgilendirme açısından anlatmaya calıştım. elimden geldiğince. Buarada Siz php-nuke, vBluletin le uğraşırken kusura bakmayın ama ben kendi forumu ve portalımı kendim sıfırdan yazıyordum.
İleri derece MySQL ve PHP bilgim var istersen bir gün aldığım başarı sertifikalarını gösterim. 2002 yılında Türkiyenin en iyi Türkçe php-nuke yardım sitesini açtık. (Netopsiyon).
Bu tarz konular başka sitelerde de konuşultu burası kurumsal bir site değil. Tamamen bilgilerimizi paylaşmak için yeri geldiğinde fazla parcalarımızı birbizimize hediye ettğimiz, mutluluklarımızı , sevinçlerimizi paylaştığımız paylaşım sitesi. 4 gün o kadar uzun bir süre değil. Buradaki yetkililer kendi çabaları ile bişiler yapıyor. Sitede bölüm sorumlusu arkadaşımızın kendi işlerinden güçlerinden ayırdıkları zamanlarda ilgileniyor.
Not: Sitenin yönetimi veya site ile hiç bir organik bağım yoktur. Zaten bu kapalı kalan 4gün sürecte nişanım vardı ben kapandığını bile görmedim.
Netopsiyonun daha önce müşterisi olmuştum kendileriyle 3 yıl çalıştım. Hostingteki Sanırım Metin bey ve Utku yada umut bey vardı utku daha sonra ayrıldı filan orda onların çok yardımını almıştım.
Nişanınız hayırlı olsun ALLAH tamamını erdirsin inşallah.
Benim söylemek istediğim beceriksizlik lafını herkes anlamak istediği gibi anlamış. Hatta bu sarfettiğim söz için burada beni sevmeyen bazı insanların hemen çok büyük birşeymiş gibi bana yüklenmelerini gerçekten bekliyordum. Hiç şaşırmadım. İsim vermek istemiyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmakta.