Opelim nette bi problemmi var

Sıkıntı giderilmiş çok şükür 3-4 gündür giremedim bende

sıkıntı gecmiş ılgılenenlere gecte olsa teşekkurler

sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama büyük bir internet kitlesine hitap eden bir sitenin sorununun 4 gündür çözülememesi beceriksizliktir.

sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama büyük bir internet kitlesine hitap eden bir sitenin sorununun 4 gündür çözülememesi beceriksizliktir.
hem katılıyorum hemde katılmıyorum katıldığım evet 4 gün sürmesi olmaması gereken birşeydi ama 2. sayfada yeliz hanım şehir dışında olduğunu belirtmiş ve haberdar olmamaları veya geç müdahale etmiş olması normaldir

kitleye hitap eden bir site öyle becereksiz demen bana göre hoş olmamış

Son düzenleme:

Sonuçta kul yapısı ve öyle bir şey ki bir nokta bile silinse bir sürü hata çıkabiliyor...

Site iyi olunca sevinip güzel şeyler söyleyipte site 3-4 gün gittiğinde sitenin başındakilere bu şekilde kelimeler sarf etmek hoş olmamış bence.

Ve ayrıca,bu sitenin başındakilerde insan ve onlarında tek işi bu site değil..

Sorunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak bence daha kötü bir şeydir.

Üyelerin bir çoğu aktif olan bir sitede vertabanı tekrar yüklemek çok zor bir şeydir. 5mb bir veritabanını toplu halde yükleyemessiniz (-ki eminim 5mb dan çok çok fazladır opelim.net sitesinin veritabanı). Parçalara bölüp yüklemek gerekir, Eski veritabanı yazılım ile yenisi arasında uyumsuzluklar olabilir. Bunları gidermek gerekir. Parçalama işleminde gözünüzden kaçan "," işareti bile tüm yapıyı bozabilir. Öyle facebooka resim yüklemek gibi bir şey değil bu.

Zaten yönetim sorunu çözmüş gayet iyi çalışıyor sistem.
Burası kurumsal bir iste değil hiç kimse cebine 5 kuruş para koymuyor. Zaten alınan reklamlarla anca site ödemeleri anca yapılıyordur. Onun için lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.

Bilmediğim bir konuda yorum yapamam, bir yorum yapacaksam da kırıcı olmamaya çalışırdım.

opelim.net ailesine geçmiş olsun, sorun çözülmüş, çözenlerin eline , beynine sağlık.

Başka bir otomobil sitesine de üyeyim, 10 veya 11 ağustosta kapandı onda da halen ses seda yok.

Geri