Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam ben orayla bağlantıya geçer bi telde görüşürüm bu saatte ulaşamadım sana bilgi veririm çekip çekmedikleri konusunda :D

3. kere denedim, gene kabul etmedi. Zaten ettiysede girdi bana 1200 tl ))))

:D üzülme sen hallederiz kredi kartın yurt dışı kaynaklığı olduğu için sorun oluyor olabilir. ben telde görüşene kadar sen daha işlem yapma bence :D

Kaancım bankan provizyon vermediği için satış gerçekleşemiyor diyor :(

Yarın hallederiz.

Yeliz abla para göndermek için illaki benimde bir hesabım olması gerekiyormu?

Kaancım bankan provizyon vermediği için satış gerçekleşemiyor diyor :(
Benim bankam oyle her onune gelene degil para, selam bile vermez ))))) Sirf sana soz verdim diye sabahin onunda geldim is yerine, buradan denedim, gene olmuyor. Halbuki devamli internet uzerinden alis veris yapiyorum, ilk defa boyle bir problem oldu. Neyse, sen bana tam ismini, sehir, muhit bilgilerini ver, sana western union dan nakit gondereyim. Soz verdik bi kere ))))))

Yeliz abla para göndermek için illaki benimde bir hesabım olması gerekiyormu?
Yusuf, herhangi bir bankanın veya İş Bankası şubelerinden havale yapabilirsin ama tahmin edemiyeceğin kadar masraf alırlar, en basit iki yol; ya internetten EFT yapacaksın (Bunun için internet bankacılığı hesabı şart) ya da İş Bankası bankamatiği olan bir arkadaşından yardım isteyeceksin. Arkadaşının bankamatiği aracılığı ile bankamatik makinalarından Yeliz Hanımın hesabına anında havale yaparsın, sadece 3 TL masrafın olur o kadar. (Yanlız bu durumda parayı gönderen arkadaşın görünecektir, ama bu durumu da Yeliz Hanıma PM atarak açıklarsın)

bankamatikten hesaba para yatırmada 3 tl diye biliyorum

konu ihmale gelmesin son 5 gün arkadaşlar....

takipteyim:)

Geri