Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslinda otobus sirketlerini bir arasan... Belki insanlik namina bedavaya gotururler ????

otobüsler köye kadar gitmiyor sorun orda

otobüsler köye kadar gitmiyor sorun orda
Gonderdigin okulun ogretmeni, velileriyle kontakt kuramiyor musun ? Onlarin otobusle bulusma imkani yokmu ? Is lojistige giriyor, yani tam benim konum ! )))))

öğretmenle irtibat halindeyim sürekli :D bi ptt ile görüşeyim olmazsa çözüm üreteceğim. ama ptt kargo o köye giden tek nakliyeci gibi görünüyor şimdilik :D

Orda bir koy var uzakta, o koy bizim koyumuzdurdeki koymu bu ?

birazdan ptt kargo ile görüşmeye gitcem. hesabı bilelim kalan parayı ona göre kullancam olmadı en kötü burdan yükleyecez bizim transportera cuma gecesi yola düşecez :D
yeliz 18 çck vardı sanırım kaçı kız erkek ? bellimi
hanı kıza pembe erkeğe mavi misali sordum :)

öğretmenden gelen son mesajı buraya ekliyorum

Dilek Uygun Özbey
  • yeliz hnm sınıfımızda 11 kız 7 erkek var çocuklar 5-6 yaş ama isterseniz yinede ayakkabı numaralarını alabilirim aslında ben sizden eğer olabilirse ilköğretim bölümü içinde yardım toplayabilirmiyiz diyecektim kıyafet ve defter ,kalem ,silgi,kalemtraş gibi kırtasiye malzemeleri çok kalabalık değiller eğer toplayabilirsek onlarda çok mutlu olucak kıyafet olamazsa bile kırtasiye malzemeleri çok iyi olur ayrıca sitenize baktım çok mutlu oldum nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sizden ve bu konuda duyarlı herkesten allah razı olsun...

Tamam Yeliz Abla Bu 4 gün içinde halledicem..

Kaancım 200 $ gelmiş teşekkür ederim.
Sarp (forged&carbon) bakiye belirtmek istememişsin paran hesapta gelmiş.
az kaldı son 4 gün bende bi sağlam koşturup alışverişe çıkmam için son güne bırakmayın :D

Sınıftan yeni resimler

Geri